Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μας δείχνει τις κόρες της να στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Εντυπωσιακό!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μας δείχνει τις κόρες της να στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή περνάει την καραντίνα όπως όλοι οι εργαζόμενοι γονείς. Μετά το τέλος της δουλειάς της επιστρέφει στο σπίτι και ασχολείται με τα παιδιά.

Ειδικά τα Σαββατοκύριακα είναι αφιερωμένα στην οικογένειά της καθώς δεν έχει εκπομπή στον Alpha. Όπως είδαμε τις προηγούμενες μέρες, στόλισε με τα παιδιά της και ανέβασε και μερικές φωτογραφίες.«Εγώ στόλισα λίγο το Σαββατοκύριακο, προσπάθησα να ξεχαστώ και λίγο με τα παιδάκια μου, κάναμε και μια βόλτα με τα πόδια χθες, όλα καλά», είχε πει χαρακτηριστικά στον αέρα του Happy Day η παρουσιάστρια.

Μάλιστα, τα κορίτσια Μαίρη και Νάγια, έφτιαξαν και χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές τις οποίες μας τις έδειξε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δείτε εδώ το δώρο που της έκαναν οι κόρες της.

ταιμτσαιλή κορε χριστούγεννα
τσαιμτσιλή κόρες

Happy Day: Αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή - «Η Τατιάνα στο πλευρό της θα έχει...»

Σήμερα το πρωί μέσα από το Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να κάνει μία δυνατή αποκάλυψη η οποία αφορά τη συμφωνία που έκλεισε η Τατιάνα Στεφανίδου με τον ALPHA, ξεκαθαρίζοντας ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα έχει στο πλευρό της.

Η παρουσιάστρια έδωσε στο τηλεοπτικό κοινό όλες τις λεπτομέρειες που γνωρίζει μέχρι στιγμής για το συμβόλαιο που υπέγραψε με τον σταθμό η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία μετά από έναν «Γολγοθά» βρήκε λιμάνι και για αυτή την τηλεοπτική σεζόν.

Έτσι μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε για ποια ζώνη προορίζεται η Τατιάνα Στεφανίδου καθώς και ποιους ανθρώπους θα έχει δίπλα της, ξεκαθαρίζοντας πως σε λίγες μέρες θα έρθουν τα επίσημα δελτία τύπου από τον ALPHA.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Τατιάνα Στεφανίδου

«Αυτό που μπορούμε να σας πούμε εμείς επίσημα, είναι ότι η Τατιάνα ανήκει στο ενημερωτικό κομμάτι του σταθμού. Καθαρή ενημέρωση. Μάλιστα ακούγεται πως στο πλευρό της θα έχει και ανθρώπους από το ενημερωτικό κομμάτι του Alpha.

Θα έρθουν επίσημες ανακοινώσεις από τον σταθμό, αλλά αυτό που ακούγεται και διαβάζουμε είναι ότι μάλλον προορίζεται για τη ζώνη 11 με 1. Δεν σας το λέμε επίσημα. Ο σταθμός έβγαλε χθες ένα λιτό δελτίο τύπου όπου έδειχνε τη χαρά και την ικανοποίηση του που η Τατιάνα Στεφανίδου είναι στο δυναμικό του» εξήγησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.