Συγκίνησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το δώρο που της έκαναν οι κόρες της

Το πιο τρυφερό στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκίνησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το δώρο που της έκαναν οι κόρες της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους δύο φωτογραφίες από το υπέροχο δώρο που αποφάσισαν να της κάνουν οι κόρε της ενόψει των Χριστουγέννων.

Η καραντίνα συνεχίζεται και η αγαπημένη παρουσιάστρια φροντίζει να αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο της στην οικογένειά της και συγκεκριμένα στα παιδιά της.

Το χριστουγεννιάτικο κλίμα φαίνεται πως έχει κατακλύσει το σπίτι της- άλλωστε πριν από μερικές μέρες η οικογένειά της παρουσιάστριας στόλισε δέντρο - και έτσι οι κόρες της θέλησαν να κάνουν έκπληξη στη μαμά τους με δύο πολύ ξεχωριστές και άκρως γιορτινές ζωγραφιές.

Η παρουσιάστρια, συγκινημένη από την κίνηση των παιδιών της, μοιράστηκε το στιγμιότυπο στο Instagram.

Σταματίνα Τσιμτσιλή κόρες
Σταματίνα Τσιμτσιλή παιδιά

Πλημμύρισε από ευτυχία η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το δώρο των παιδιών της

Τη γιορτή της είχε πριν από μερικές μέρες η Σταματίνα Τσιμτσιλή, την οποία γιόρτασε με την οικογένεια της στο σπίτι της. Μάλιστα, τα παιδιά της, της έκαναν έναν δώρο,κάτι που την έκανε να νιώθει ευτυχισμένη και ευλογημένη για τα αγγελούδια της.

Μάλιστα, σαν λάτρης των social media, θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της στο λογαριασμό της στο Instagram, το δώρο που της έκαναν τα τρία της παιδιά.

«Σε αγαπάμε μαμά και χρόνια πολλά», έγραψε πάνω η ζωγραφιά που της έφτιαξαν με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να γράφει «Το πιο όμορφο δώρο για τη γιορτή μου». Κρούσμα κορωνοϊού στον ALPHA. Η αποκάλυψη στο Happy Day.

Σταματίνα Τσιμτσιλή παιδιά

Ρίγη συγκίνησης από την κόρη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή η κόρη της με το τρυφερό δώρο που της έδωσε και θέλησε να το μοιραστεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από τις κοινές τους στιγμές με την οικογένεια της, στην οποία έχει απεριόριστη αδυναμία.

Το βράδυ της Παρασκευής η Σταματίνα Τσιμτσιλή, θέλησε δείξει στους followers της το σημείωμα που δέχτηκε από την 7χρονη κόρη της, Νάγια που έγραφε: «Μαμά σ’αγαπάω, Νάγια Σοφού».

Σταματίνα Τσιμτσιλή Νάγια κόρη

Δείτε το απίστευτο σκηνικό που η Σταματίνα φωτογράφισε καταλάθος την σύντροφο του Μπραντ Πιτ.