Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Μπούκαρε" on air στο πλατό του Καλύτερα δεν γίνεται

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου:

Το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή του ALPHA Καλύτερα δεν γίνεται, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου "μπούκαρε" στο πλατό κατά την έναρξη της εκπομπής.

Πιο συγκεκριμένα , η Ναταλία Γερμανού όταν ξεκίνησε η εκπομπή δήλωσε πως στο διπλανό studio του Pop up, στολίζουν Χριστουγεννιάτικα!

Όταν το άκουσε αυτό η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εισέβαλε στο πλατό να χαιρετήσει και η Ναταλία της έκανε τα καλύτερα σχόλια για την αυριανή της εκπομπή. Δείτε στην εκπομπή, την εξομολόγηση του Πάνου Βλάχου για την σειρά Αγγελική.

Pop Up: Η Ηλιάνα με κομμένο χαμόγελο αποκάλυψε πως η Έλενα Χριστοπούλου...

Στο σημερινό Pop Up, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να κάνει μία μεγάλη αποκάλυψη για την Έλενα Χριστοπούλου. Η παρουσιάστρια, με κομμένο το χαμόγελο ξεκαθάρισε ποιο πρόκειται να είναι το τηλεοπτικό μέλλον της μάνατζέρ της.

Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στην πρόταση που είχε γίνει στην Έλενα Χριστοπούλου για την εκπομπή Makeover του ΣΚΑΪ, ξεκαθαρίζοντας πως δε θα βρίσκεται τελικά στην παρουσίασή της.

παπαγεωργίου χριστοπούλου

Αυτή την αποκάλυψη έκανε στο Pop Up η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την Έλενα Χριστοπούλου

«Από την πιο έγκυρη πηγή την Έλενα Χριστοπούλου, είναι αλήθεια δεν θα είναι στο ριάλιτι μεταμορφώσεων. Οι σχέσεις είναι πολύ καλές με το κανάλι, απλά αποφάσισε ότι δεν θα ήθελε να το κάνει και ο σταθμός συμφωνεί στο ίδιο. Είναι κοινή απόφαση», δήλωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε ότι το ριάλιτι θα προβληθεί με μεγαλύτερη διάρκεια, ενώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε ότι το πρόγραμμα μεταμορφώσεων θα ξεκινήσει τα γυρίσματα πριν από τον Ιανουάριο του 2021.