Πάνος Βλάχος: Αυτό το ρόλο ήθελε να παίξει στην Αγγελική!

Και δεν είναι αυτό που περιμένετε!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Πάνος Βλάχος: Αυτό το ρόλο ήθελε να παίξει στην Αγγελική!

Ο Πάνος Βλάχος βρέθηκε καλεσμένος στην Ναταλία Γερμανού και το Καλύτερα δεν γίνεται. Ο πρωταγωνιστής της σειράς Αγγελικής αποκάλυψε πως αρχικά είχε σκεφτεί άλλο ρόλο για τον εαυτό του.

«Επέμενε ο κύριος Κώστας Σούσουλας να κάνω αυτόν τον ρόλο», υπογράμμισε, συμπληρώνοντας: «Εγώ όταν διάβασα το σενάριο δεν είχα ιδέα και λέω μου ταιριάζει και θέλω πάρα πολύ να κάνω τον ρόλο του Παύλου, που υποδύεται ο Ιωάννης Παπαζήσης».

«Είναι ένας άνθρωπος πολύ εξωστρεφής, ακραίος, άγριος και αυτό με εξιτάρει», εξήγησε ακόμα για τον ρόλο του Παύλου Αργυρού που ήθελε να ερμηνεύσει, ενώ παραδέχτηκε ότι δεν είχε καταλάβει ακριβώς τι ήταν ο Δημήτρης.

Τέλος, επισήμανε ότι καλός πήρε τελικά τον ρόλο του «αγγελικού» βιαστή. Δείτε την απάντηση του ηθοποιού σε ειρωνικό σχόλιο στο instagram.

Αγγελική: Spoiler "φωτιά" από τον Βλάχο - «Ο Δημήτρης με την Κατερίνα θα...»

Ο Πάνος Βλάχος, που υποδύεται τον «Δημήτρη Αργυρό» στην σειρά Αγγελική, έκανε ένα spoiler το οποίο θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια. Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του και τις εξελίξεις στη δραματική σειρά, αλλά και για την... Κατερίνα.

«Το κομμάτι Αμερική εμένα με αφήνει πίσω. Δεν είναι δικιά μου επιλογή. Όποτε έχω δουλειά στην Αμερική, ζω στην Αμερική. Όποτε έχω στην Ελλάδα, ζω στην Ελλάδα. Δεν είναι ότι εγώ ρυθμίζω τα πράγματα στην Αμερική. Φέτος θα είμαι εδώ και κάποια στιγμή θα επιστρέψω στην Αμερική, γιατί έχω κάποιες υποχρεώσεις που ελπίζω να ολοκληρωθούν εκεί» τόνισε ο Πάνος Βλάχος μεταξύ άλλων.

Αυτό είναι το spoiler που έκανε ο Πάνος Βλάχος για την Αγγελική

«Στη σειρά είμαι ο αγαπημένος της μαμάς. Με τους γονείς μου είμαι δεμένος, αλλά όχι όπως στη σειρά. Θα ήμουν μέσα. Ο Δημήτρης είναι ένας χαρακτήρας λίγο μπερδεμένος από τη ζωή και την απόρριψη που έχει φάει όλα αυτά τα χρόνια. Και υπάρχουν σημάδια στη ζωή του, που τον έχουν οδηγήσει να είναι αυτό που είναι σήμερα. Έτσι όπως προχωράει η σειρά, θα αντιλαμβάνεστε και εσείς τι δεν πήγε καλά και πως έγινε αυτός ο άνθρωπος έτσι. Ο Δημήτρης με την Κατερίνα θα έρθουν πιο κοντά από ότι περιμένετε». «Βόμβα», ωστόσο θα σκάσει και όταν η Κατερίνα χάσει το μωρό...