Πάνος Βλάχος: Πώς απάντησε σε ειρωνικό σχόλιο folower;

Τον αποστόμωσε

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Πάνος Βλάχος: Πώς απάντησε σε ειρωνικό σχόλιο folower;

Ο Πάνος Βλάχος έχει εξαιρετικό χιούμορ και απ'ο,τι φαίνεται ξέρει πως να χειρίζεται τις καταστάσεις, ακόμα κι όταν αυτές δεν είναι και οι καλύτερες. Κάτι παρόμοιο συνέβη και σε αυτήν την περίπτωση που ένας folower του στο Instagram τον ειρωνεύτηκε σε σχόλιο στο προφίλ του και εκείνος του απάντησε πολύ εύστοχα.

Χαρακτηριστικά, ο αγαπημένος μας ηθοποιός Πάνος Βλάχος που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται με την αγαπημένη του, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, στις ΗΠΑ, απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νησί των Παξών.

Έτσι απάντησε ο Πάνος Βλάχος σε ειρωνικό σχόλιο folower

Από αυτό καταπιάστηκε ο διαδικτυακός του ακόλουθος και σχολίασε το εξής: "Πάνο, μην κάτσεις πολύ στην Ελλάδα γιατί θα λείπεις από τη μεγάλη καριέρα που κάνεις στην Αμερική", έγραψε ο follower.

Στο σχόλιο αυτό απάντησε γλαφυρά ο Πάνος: "Κλαίει ο Ντι Κάπριο που λείπω στην αγκαλιά του Μπραντ Πιτ. Ας έστελναν"

Πάνος Βλάχος απάντηση

Τι προκάλεσε το δημόσιο ξέσπασμα από τον Πάνο Βλάχο - «Ο τρόπος τους είναι χυδαίος», δήλωσε! Διαβάστε εδώ!

Πάνος Βλάχος: Η φωτογραφία με μαγιό που «διαγράφει» τα πάντα - Την κατέβασε μετά από λίγα λεπτά

Ο Πάνος Βλάχος ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει με ένα πολύ στενό κόκκινο μαγιό, το οποίο διαγράφει τα... πάντα. Λίγα λεπτά αργότερα, κατάλαβε πόσο αποκαλυπτική είναι η συγκεκριμένη φωτογραφία, την κατέβασε.

Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Μαζί του βρίσκεται και η αγαπημένη του σύντροφος, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Οι δυο τους έχουν ήδη ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες από την επιστροφή τους στην πατρίδα, ωστόσο μία ξεχώρισε.

Το ζευγάρι βρίσκεται στους Παξούς και έτσι ο Πάνος Βλάχος, πόζαρε πάνω σε ένα σκάφος, με ένα αρκετά αποκαλυπτικό μαγιό. Ναι καλά καταλαβατε... φαίνονται όλα.

Η λογαριασμός soula glamorous, έχει τον τρόπο να βρίσκει ακόμα και τις πιο "θαμμένες" φωτογραφίες του Instagram και έτσι δεν δυσκολεύθηκε να εντοπίσει και αυτή τη φωτογραφία.

Πάνος Βλάχος φωτογραφία με μαγιό

Θυμίζουμε πως ο ηθοποιός μένει στην Αμερική όπου και εργάζεται. Δείτε εδώ λεπτομέρειες για τη σειρά του Netflix στην οποία εμφανίστηκε.