Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

My Style Rocks: Αυτός ο παίκτης ήταν νικητής της εβδομάδας

Ο λόγος για...

My Style Rocks: Αυτός ο παίκτης ήταν νικητής της εβδομάδας
News 22.11.2020 18:33
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Ακόμα μια εβδομάδα Μy Style Rocks έφτασε στο τέλος της και οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους για να ξεχωρίσουν και να κερδίσουν την επιταγή των 2.500 χιλιάδων ευρώ.

Όλες οι προσπάθειες ήταν πολύ δυνατές αλλά μια ήταν αυτή που ξεχώρισε ολόκληρη την εβδομάδα και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις.

Η σημερινή της εμφάνιση ήταν πολύ καλή με θέμα 80s αν και ο Λάκης Γαβαλάς ήθελε κάτι διαφορετικό από την ίδια, ο λόγος για την Κάτια Φουρτούνη.

Θυμίζουμε πως η Αρετή τσακώθηκει την προηγούμενη εβδομάδα με τις συμπαίκτριές της με αποτέλεσμα να φύγει από το πλατό. Δείτε εδώ τι συνέβη.

My Style Rocks: «Έχεις εμπάθεια μαζί μου...» - Στα μαχαίρια Κάτια και Αρετή

Καυγάς σημειώθηκε και στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, αυτή τη φορά ανάμεσα στην Αρετή και την Κάτια, οι οποίες βρίσκονται ξανά στα μαχαίρια. Η δεύτερη μάλιστα σχολίασε τη βαθμολογία που της έβαλε η Αρετή και είπε πως έχει εμπάθεια μαζί της.

Η Αρετή φαίνεται πως δεν έχει καλές σχέσεις με καμία από τις συμπαίκτριές της και δεν φοβάται να το δείξει τόσο με τα σχόλιά της όσο και με την βαθμολογία της, η οποία είναι πάντα χαμηλή.

Αυτή τη φορά, έβαλε 1 στην Κάτια και εκείνη είπε πως δεν περίμενε κάτι καλύτερο αφού η Αρετή έχει εμπάθεια μαζί της. Η Αρετή φυσικά το αρνήθηκε και της είπε ότι της έβαλε χαμηλό βαθμό επειδή το look της δεν έχει κάποια στιλιστική πρόταση και της θυμίζει ένα look που είχε κάνει και πριν από λίγο καιρό.

Η Κάτια από τη μεριά της διαφώνησε και της είπε πως απλά ψάχνει αφορμές για να της βάλει χαμηλό βαθμό, ενώ οι τόνοι ανέβηκαν και νωρίτερα με τη Μικαέλα, όταν η Αρετή της είπε πως της έκοψε έναν βαθμό επειδή φόρεσε μποτάκια που έχει ξαναβάλει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

My Style Rocks: Η Κάτια έβαλε τα κλάματα με τον χαρακτηρισμό του Κουδουνάρη - "Ας φύγω!"

My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Κάτια Φουρτούνη!

Share