Χάρης Χριστόπουλος: Δηλώνει αθεράπευτα ρομαντικός και εξομολογείτε - "Ο λόγος που άργησα να κάνω παιδιά είναι γιατί..."

Αποκαλυπτικός!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Χάρης Χριστόπουλος: Δηλώνει αθεράπευτα ρομαντικός και εξομολογείτε -

Ο Χάρης Χριστόπουλος έδωσε μια συνέντευξη στη Real News και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ποιος είναι ο λόγος που άργησε να κάνει οικογένεια και παιδιά.

Ο ίδιος δήλωσε: «Είμαι αθεράπευτα ρομαντικός άνθρωπος. Ο λόγος που άργησα να δημιουργήσω οικογένεια ήταν ο φόβος του χωρισμού. Είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν να γεράσει στο ίδιο μαξιλάρι με την γυναίκα της ζωής τους, και μόνο όταν έβρισα αυτή τη γυναίκα, τότε ήθελα να κάνω παιδί.

Όσο, βέβαια, μπορείς να είσαι σίγουρος για κάτι τέτοιο, όμως, καθώς περνούν τα χρόνια και μετριάζεται ο ενθουσιασμός της νεότητας , είσαι σίγουρα πιο κατασταλαγμένος για τις αποφάσεις σου. Είμαι απόλυτα έτοιμος, και εγώ και η Αννίτα, για ένα ακόμα παιδί. Το θέλουμε πολύ.»

Για τον χώρο της τηλεόρασης ανέφερε: «Έχω προτάσεις κάθε φορά που ετοιμάζεται κάποιο κόνσεπτ σχετικό με την μόδα. Η πραγματική μόδα δεν έχει καμία σχέση με αυτά που βλέπουμε τηλεοπτικά. Όλα γίνονται σε τηλεοπτικό επίπεδο για να υπάρχει μία δόση ριάλιτι, ώστε να ιντριγκάρεται ο τηλεθεατής και να συμμετέχει συναισθηματικά. Δεν είναι αυτοσκοπός μου η προβολή. Υπάρχουν άνθρωποι που ζούνε μέσα από αυτό.» Δείτε ακόμα το υπέροχο σπίτι του με την Ανίτα Μπραντ.

My Style Rocks: Αλλαγή ρόλων για Χάρη Χριστόπουλο και Λάκη Γαβαλά!

Στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και τον Γρηγόρη Μπάκα έδωσε συνέντευξη ο Χάρης Χριστόπουλος, ο οποίος μίλησε για το My Style Rocks, το GNTM και το Bachelor αλλά και την αλλαγή ρόλων με το Λάκη Γαβαλά!

«Μου αρέσει το My Style Rocks, αλλά έχουν αλλάξει οι καιροί. Κάποτε λέγαμε και δυο αστεία παραπάνω και μου είχε μείνει η ευχάριστη γεύση του γέλιου. Γέλαγα εγώ, γελούσαν τα κορίτσια, γελούσαμε όλοι, αλλά τώρα ζούμε σε λίγο περίεργους καιρούς. Λες κάτι και ψιλοστραβώνει η μία… Εγώ δεν λέω χοντράδες ποτέ, λέω γενικά πράγματα και πάντα προς το αστείο και η γλώσσα μου είναι “ευγενική”», είπε μεταξύ άλλων ο Χάρης Χριστόπουλος.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γρηγόρης Μπάκας αποκάλυψε πως ο Χάρης Χριστόπουλος θα εμφανίζεται πλέον μόνο στο Gala, ενώ τις καθημερινές τη θέση του θα πάρει ο Λάκης Γαβαλάς.

«Μιλάμε για αλλαγή ρόλων στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Στη θέση του Χάρη Χριστόπουλου θα είναι ο Λάκης Γαβαλάς. Όχι γιατί φεύγει ο Χάρης Χριστόπουλος, αλλά γιατί ο ΣΚΑΙ και η Acun Medya θεώρησαν ότι θα πρέπει το τηλεοπτικό συγκεκριμένο “καρπούζι” να χωριστεί στη μέση και να είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή ο Λάκης Γαβαλάς και την Κυριακή στο Gala ο Χάρης Χριστόπουλος. Συναινετικό το διαζύγιο ανάμεσα σε Χάρη και Σκαι!

Ζητήθηκε από τον Χάρη Χριστόπουλο να γίνει κάτι τέτοιο και ο ίδιος συμφώνησε. Επίσης, ο Χάρης Χριστόπουλος, σας το λέω υπεύθυνα, ότι ήδη ξεκινάει να κάνει κάτι άλλο στον ΣΚΑΙ.», είπε ο Γρηγόρης Μπάκας.