Ροζ σκάνδαλο με παίκτρια του Bachelor - Ερασιτεχνικό βίντεο της στην δημοσιότητα

Για ποια πρόκειται;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ροζ σκάνδαλο με παίκτρια του Bachelor - Ερασιτεχνικό βίντεο της στην δημοσιότητα

Δεν σταματούν να βγαίνουν στη φόρα νέα… άπλυτα των κοριτσιών που συμμετέχουν στο «The Bachelor». Τι θα λέγατε αν μαθαίνατε πως μία από τις πλέον συζητημένες παίκτριες έχει γυρίσει ταιvία εvηλίκων; Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα απόσπασμα με την ίδια πρωταγωνίστρια το οποίο πλασάρεται ως «ερασιτεχνικό».

Όπως αναφέρει το instanews.gr οι τηλεθεατές του «The Bachelor» αμέσως κατάλαβαν πως πρόκειται για την ίδια, της οποίας μάλιστα το όνομα έχει εμπλακεί και σε άλλα σχετικού τύπου σκάνδαλα.

Άραγε τι έχει να πει ο Παναγιώτης Βασιλάκος μόλις δει το βίvτεο; Αν δηλαδή δεν το έχει δει ακόμα…

Δείτε εδώ και για ποια παίκτρια του Big Brother κυκλοφόρησε επίσης τέτοιου είδους υλικό!

Πηγή: instanews.gr

ALPHA: Σκάνδαλο με το The Bachelor - Στη δημοσιότητα ακατάλληλες φωτογραφίες παίκτριας

Ένα σκάνδαλο μεγατόνων έγινε γνωστό για το The Bachelor στον ALPHA και συγκεκριμένα για παίκτρια του ριάλιτι. Όπως εδώ και μερικές ώρες γράφεται, έχουν κυκλοφορήσει ακατάλληλες φωτογραφίες της.

Πιο συγκεκριμένα, παίκτρια που δεν έχει αποχωρήσει ακόμη από το παιχνίδι, ενημερώθηκε πως κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ημίγυμνες φωτογραφίες με την ίδια πρωταγωνίστρια, τραβηγμένες σε δωμάτια διάφορων ξεvοδοχείων.

Μάλιστα, σε πολλές από αυτές δείχνει σημεία του σώματος της που είναι vτροπιαστικό για την ίδια, ενώ φαίνεται καθαρά και το πρόσωπο της.

Σε κάθε περίπτωση, να σημειώσουμε πως οι εν λόγω φωτογραφίες απαγορεύεται να δημοσιευτούν.

The Bachelor: Το ακατάλληλο πλάνο της Νικόλ που δεν έκοψαν στον ALPHA - Έχει γίνει viral

Χαμός επικρατεί με ένα ακατάλληλο πλάνο παίκτριας του The Bachelor και συγκεκριμένα της Νικόλ, το οποίο προβλήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο στον ALPHA και δεν το έκοψαν. Μάλιστα, έχει γίνει viral.

Η Νικόλ όπως παρακολουθήσαμε είπε πως έπαθε κράμπα στο πόδι της με αποτέλεσμα να ξαπλώσει κάτω και να την βοηθάει ο Παναγιώτης Βασιλάκος να ηρεμήσει.

Εκτός, του ότι όπως γράφεται στα social media, δεν πείθει κανέναν, το πλάνο που έδειξαν είναι ακατάλληλο, καθώς φοράει ένα αποκαλυπτικό σορτσάκι, στο οποίο έτσι όπως κάθεται, φαίνονται από κάτω σχεδόν τα πάντα.

Βέβαια μιας και λέμε για το The Bachelor, δείτε εδώ την μεγάλη αλλαγή που έκανε η Νικολέττα πριν μπει στο παιχνίδι.

The Bachelor alpha Νικόλ