Απίστευτο σκηνικό στο σπίτι του Βασίλη Σπανούλη - Το κατέγραψε η Ολυμπία Χοψονίδου

Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απίστευτο σκηνικό στο σπίτι του Βασίλη Σπανούλη - Το κατέγραψε η Ολυμπία Χοψονίδου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ολυμπία Χοψονίδου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα απίστευτο σκηνικό που κατέγραψε με το κινητό, το οποίο διαδραματίστηκε μέσα στο σπίτι του Βασίλη Σπανούλη.

Το αγαπημένο ζευγάρι πλέον περνάει ακόμα περισσότερο χρόνο στο σπίτι λόγω του lockdown αν και είναι γνωστό πως και οι δύο επέλεγαν να περνούν τις περισσότερες ώρες μέσα μαζί με τα 6 παιδιά τους.

Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι πολύ ενεργή στα social media και αγαπά να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από τις δραστηριότητες με τις οποίες καταπιάνεται καθημερινά η οικογένειά της.

Χθες ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε όλο τον χρόνο να αφιερώσει στα παιδιά του και έτσι, αφού ζωγράφισαν και έπαιξαν, κατέληξαν όλοι μαζί αγκαλιά στον καναπέ. Η Ολυμπία Χοψονίδου εννοείται πως απαθανάτισε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο και το ανέβασε στο Instagram της.

Ένα ακόμα επικό στιγμιότυπο που είχε μοιραστεί η Ολυμπία Χοψονίδου, ήταν ένα βίντεο στο οποίο ξεβαφόταν μπροστά στην κάμερα. Δείτε το εδώ!

Αυτό είναι το απίστευτο σκηνικό που κατέγραψε η Ολυμπία Χοψονίδου στο σπίτι της με τον Βασίλη Σπανούλη

Σπανούλης Χοψονίδου σπίτι

Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλης Σπανούλης: Η 8μελής οικογένεια στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης έχουν δημιουργήσει μια πολύ μεγάλη οικογένεια μαζί καθώς έχουν 6 παιδιά. Όπως πολλοί άλλοι έτσι και αυτοί στόλισαν το σπίτι τους ώστε να περάσουν ομορφότερα τις μέρες του lockdown.

Όπως πολλοί άλλοι εγχώριοι τις showbiz μοιράστηκαν με το κοινό τους τα Χριστουγεννιάτικα τους δέντρα, έτσι και αυτοί στόλισαν από νωρίς φέτος.

Όλοι μαζί παρέα συν την αδερφή της Ολυμπίας, Βαλέρια Χοψονίδου στόλισα και πρόκειται για πρώτη χρονιά να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα με τα 6 τους παιδιά! Δείτε πόσο μοιάζει ωστόσο ο μπασκετμπολίστας με την κόρη του. Θα "μείνετε".

χοψονίδου σπανούληςχοψονίδου σπανούλης παιδιά

Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλης Σπανούλης: Πανικός στο καθιστικό του σπιτιού τους! Τι συνέβη;

Πανικός επικράτησε στο καθιστικό του σπιτιού της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη. Τα παιδιά τους ξύπνησαν και στο σαλόνι όπως είδαμε στην φωτογραφία ήταν λες και είχαν δημιουργήσει ομάδα μπάσκετ!

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια την οποία λατρεύει. Καθημερινά οικογενειακώς κάνουν διάφορες δραστηριότητες, ενώ όταν ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι κενός από επαγγελματικές υποχρεώσεις, απολαμβάνει κάθε στιγμή από τη σύζυγο και τα παιδιά του.

Σήμερα Κυριακή 18/10, η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλη, πέρασαν χαλαρές στιγμές στο σπίτι τους μαζί με τα 6 παιδιά τους.

Μάλιστα, το μοντέλο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια οικογενειακή τους φωτογραφία.

χοψονίδου σπανούλης σαλόνι