The Voice highlights: Ο ξέφρενος χορός των κριτών, η διαγωνιζόμενη που συγκλόνισε και η γιαγιά μάνατζερ

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Voice highlights: Ο ξέφρενος χορός των κριτών, η διαγωνιζόμενη που συγκλόνισε και η γιαγιά μάνατζερ

Ακόμα ένα επεισόδιο του The Voice ολοκληρώθηκε και εμείς σας έχουμε όλα τα highlights. Από τον ξέφρενο χορό που έστησαν οι κριτές πάνω στη σκηνή, στη διαγωνιζόμενη που συγκλόνισε με την ιστορία της και στη γιαγιά που εργάζεται ως μάνατζερ.

The Voice: Ο Πέδρο και ο ξέφρενος χορός των κριτών

Προτελευταία Blind Audition του The Voice of Greece και οι θέσεις λιγοστεύουν. O Πέδρο ήρθε από τη Βενεζουέλα και κατάφερε να κάνει δύο από τους κριτές να γυρίσουν και να τον δεχθούν στον διαγωνισμό, έκλεψε ωστόσο τις καρδιές όλων.

Μάλιστα μετά την κριτική, κάλεσε και τους τέσσερις πάνω στη σκηνή για να χορέψουν όλοι μαζί. Δείτε εδώ πότε θα ολοκληρωθεί το The Voice.

The Voice: Η παίκτρια που συγκλόνισε με την ιστορία της

Η Μαργαρίτα Ντινοπούλου μίλησε για το bullying που κατά καιρούς έχει δεχθεί και ήρθε στο voice για να δείξει πως μπορεί να τα καταφέρει.

«Η μουσική ήταν το καταφύγιό μου από τα σχολικά χρόνια. Δέχθηκα πολύ λεκτικό bullying. Η εξωτερική μου εμφάνιση με έκανε να νιώθω ανασφαλής και όταν πήγα στο Γυμνάσιο, πήρα την απόφαση να χάσω κάποια κιλά και για την υγεία μου αλλά και σαν παιδί σκεφτόμουν την εμφάνισή μου για να με βλέπουν οι άλλοι σαν μια όμορφη Μαργαρίτα.

Η αλήθεια είναι ότι όταν άρχισα να ξαναπαίρνω τα κιλά, αυτές οι παρέες άρχισαν να χάνονται και δεν υπήρχε λόγος. Δεν γύρισε κανένας να μου πει γιατί πήρες ξανά τα κιλά, μόνο η οικογένεια μου και μεταξύ μας. Είμαι αποφασισμένη να το κάνω και να αλλάξω την εικόνα μου για τον εαυτό μου και να είμαι εγώ καλά.»

The Voice 22/11

The Voice: Η γιαγιά μάνατζερ

Η Αλεξάνδρα Καμινίδου εντυπωσίασε τους κριτές και έκανε και τους 4 να γυρίσουν. Όταν η επιτροπή συνδέθηκε με τον Green Room συνειδητοποίησε πως εκεί βρισκόταν η γιαγιά της.

Η Αλεξάνδρα εξήγησε πως χάρη στην γιαγιά της έχει πάρει μέρος σε αρκετά φεστιβάλ ανάμεσα σε αυτά και στο San Remo για μικρούς καλλιτέχνες αλλά και στην Βουλγαρία, όπου πήρε την πρώτη θέση. Η γιαγιά μάναντζερ αρωγός στην καλλιτεχνική πορεία της Αλεξάνδρας.