Θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση της Χάρις Αλεξίου για την πανδημία

Χαμός στα σχόλια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση της Χάρις Αλεξίου για την πανδημία

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χάρις Αλεξίου θέλησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση για να μιλήσει για την πανδημία του κορωνοϊού και τα λόγια της, σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στους διαδικτυακούς της φίλους.

«Αν θέλεις βόλτα βραδινή στην πόλη 300 ευρώ. Αν θέλεις σινεμά 300 ευρώ. Αν θες χορό εκεί που τρέχουν όλοι 300 ευρώ. Ξενύχτι και λοιπά 300 ευρώ. Αν θέλεις κούρσα ως την παραλία 300 ευρώ», έγραψε στη φωτογραφία της άδειας Αθηνάς που ανέβασε η τραγουδίστρια.

Οι followers της, πολύ γρήγορα κατάλαβαν ότι η τραγουδίστρια είχε αποφασίσει να αλλάξει τους στίχους του τραγουδιού της «Πες το κι έγινε» για να σχολιάσει με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί για την απαγόρευση κυκλοφορίας. Δείτε εδώ τι αποκάλυψε η Χάρις Αλεξίου για τη φωνή της.

Χάρις Αλεξίου κορωνοϊός

Κάνει "στροφή" στην καριέρα της η Χάρις Αλεξίου - Άφησε το τραγούδι και έπιασε το...

Η Χάρις Αλεξίου, ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες την απόφασή της να αφήσει πίσω της το τραγούδι και φαίνεται πως ήδη έκανε την πρώτη "στροφή" στην καριέρα της. Μετά από πολλά χρόνια κατά τα οποία καταπιάστηκε με τη μουσική, η κορυφαία ερμηνεύτρια αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέατρο!

«Έχω απομακρυνθεί από τραγούδι τελείως. Δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως τραγουδούσα παλιά. Και δεν καταδέχομαι να συνεχίσω και να το κάνω αυτό, αν δε μπορώ να το κάνω καλά.

Θα με ακούσετε σε λίγο καιρό σε ένα τραγούδι με τη Γιασμίν, ένα ντουέτο που κάναμε μαζί που έχω γράψει τους στίχους στα ελληνικά εγώ και εκείνη τη μουσική και τους στίχους στα ισπανικά. Το ηχογράφησα πέρσι το καλοκαίρι.

Είναι μια μπαλάντα που μπορούσα να πω, αλλά δε με ακούει η φωνή μου πια και είπα πως είναι καλύτερα να σταματήσω. Δεν είναι σωστό», είχε πει πριν από λίγο καιρό η Χάρις Αλεξίου, προκαλώντας σοκ στους φανατικούς θαυμαστές της.

Δείτε εδώ τον συγκινητικό τρόπο με τον οποίο είχε αποχαιρετήσει την Χαρούλα Αλεξίου η Ελένη Μενεγάκη.

Πλέον, η τραγουδίστρια θα δοκιμάσει τις υποκριτικές της ικανότητες στην παράσταση «Μεταμφίεση» του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη.

Θα μοιραστεί μαζί μας τη ζωή μιας ασυνήθιστης γυναίκας. Άλλοτε με χιούμορ και άλλοτε με απόλυτη σοβαρότητα θα ανοίξει μπροστά μας όλα της τα χαρτιά εξηγώντας μας πώς έμαθε να μεταμφιέζει την όψη της αλλά και την ψυχή της. Σε μία διαρκή μεταμόρφωση. Για να μπορέσει να συνεχίσει.

Χάρις Αλεξίου θέατρο