Αθηνά Οικονομάκου: Διαδικτυακός "πόλεμος" με τους κουμπάρους της, Λασκαράκη - Σουλτάτο

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Διαδικτυακός

Ένας χιουμοριστικός διαδικτυακός "πόλεμος" έχει ξεκινήσει ανάμεσα στην Αθηνά Οικονομάκου και τον σύζυγο της Βάσως Λασκαράκη, Λευτέρη Σουλτάτο, για το ποιος κάνει τις πιο νόστιμες πατάτες τηγανιτές.

Και οι τρεις τους έχουν άφθονο χιούμορ και συχνά βλέπουμε να τρολάρει ο ένας τον άλλον, μέσα από τους λογαριασμούς που διατηρούν στο Instagram.

Χθες λοιπόν, ο Λευτέρης Σουλτάτος στον προφίλ του, δημοσίευσε τις πατάτες που τηγάνισε και προκάλεσε όποιος μπορεί να φτιάξει καλύτερες από τις δικές του και να του το πει, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα έφτιαξε ολόκληρο δεντρόσπιτο στον κήπο του σπιτιού τους.

Έτσι, η Αθηνά Οικονομάκου, δέχτηκε την πρόκληση. Τώρα μόνο αναμένουμε τις... πατάτες της.

Αθηνά Οικονομάκου κουμπάροι Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος

Μιας και αναφερθήκαμε στον Λευτέρη Σουλτάτο, να σημειώσουμε πως όπως έγινε γνωστό το Σαββατοκύριακο, τον συνδέει μια άγνωστη "σχέση" με την παίκτρια του Big Brother, Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η οποία έχει φέρει πολλές αντιδράσεις με την συμπεριφορά της μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. Ποια όμως είναι αυτή η σχέση;

Αθηνά Οικονομάκου: Για δείπνο με τον σύζυγό της και τους κουμπάρους της Λασκαράκη - Σουλτάτο

Η Αθηνά Οικονομάκου με την Βάσω Λασκαράκη εκτός από κολλητές φίλες είναι και κουμπάρες και αρκετά συχνά επισκέπτεται η μια την άλλη στο σπίτι όπου περνάνε όμορφες οικογενειακές στιγμές. Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν, η πρώτη επισκέφτηκε με το σύζυγό της την δεύτερη, για ένα όμορφο δείπνο, το οποίο ετοίμασε ο Λευτέρης Σουλτάτος.

Οι δυο ηθοποιοί, μετράνε πολλά χρόνια φιλίας. Έχουν πραγματοποιήσει αρκετά ταξίδια με τους άντρες τους, ενώ η Βάσω Λασκαράκη, έχει βαφτίσει το γιο της Αθηνάς Οικονομάκου.

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Αθηνά Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, βρέθηκαν στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου, όπου γευμάτισαν.

Μάλιστα, η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το φαγητό που της ετοίμασε ο κουμπάρος της.

Αθηνά Οικονομάκου Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος κουμπαροι