Στόλισαν το σπίτι τους Έλενα Ράπτη -Κίμων Μπάλλας: Εξωπραγματικό δέντρο!

Θα μείνετε με την φωτογραφία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στόλισαν το σπίτι τους Έλενα Ράπτη -Κίμων Μπάλλας: Εξωπραγματικό δέντρο!

Δεύτερα Χριστούγεννα παντρεμένοι η Έλενα Ράπτη και ο Κίμων Μπάλλας και το σπίτι τους το στόλισαν από νωρίς για να το χαρούν όσο γίνεται! Η ίδια η Έλενα δημοσίευσε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από το δέντρο και ήταν πραγματικά εκπληκτικό!

Ωστόσο, για να λέμε και του στραβού το δίκιο η Έλενα φωτογραφήθηκε μπροστά στο δέντρο με μια αναμνηστική φωτογραφία που βρήκε στο άλμπουμ της που ήταν με τον μπαμπά της αλλά και πάλι δεν μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε το δέντρο!

Στιγμές νοσταλγίας.. Ξεφυλλίζοντας ένα παιδικό άλμπουμ βρήκα πανέμορφες φωτογραφίες με τον μπαμπά μου..τον καλύτερο μπαμπά του κόσμου!!!Οι γονείς μου πρόσφεραν σε μένα και στην αδελφή μου υπέροχα παιδικά χρόνια και νιώθουμε βαθιά ευγνωμοσύνη.

Ο Θεός να έχει καλά όλους τους γονείς τώρα που αντιμετωπίζουμε το δεύτερο σφοδρό κύμα του κορονοϊού και απαιτείται μεγάλη προσοχή από όλους μας! Ο ιός έχει αρχίσει να κινείται επιθετικά, ενώ φαίνεται να έχει αυξηθεί πολύ η μεταδοτικοτητα του. Μπορούμε να προλάβουμε τα χειρότερα, να σωθούν ζωές και και να αντιστρεψουμε τις αυξητικές τάσεις. Ας δημιουργήσουμε συνθήκες που θα μας επιτρέψουν να γιορτάσουμε κανονικά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά Αρκεί να εφαρμόσουμε πιστά τα μέτρα για να βγούμε νικητές!, ήταν η λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία.

Ράπτη μπάλλας στολίσαν το σπίτι τους

Ο φακός, επίσης, την πέτυχε να πηγαίνει με γάντια και μάσκα για ψώνια! Δείτε εδώ φωτογραφίες!

Έλενα Ράπτη – Κίμων Μπάλλας: Τι έκαναν τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως παντρεμένοι!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real News, τα χριστουγεννιάτικα σχέδια τους είναι ξεχωριστά, αφού έχουν προγραμματίσει να μοιράσουν το πρόγραμμά τους ανάμεσα στη Θεσσαλονίκη, στα Τρίκαλα και στην Αθήνα. Η Έλενα Ράπτη ανυπομονεί να βρεθεί στον τόπο καταγωγής του συζύγου της, τα Τρίκαλα, αφού οι σχέσεις που διατηρεί τόσο με τη μητέρα όσο και με τα αδέρφια του είναι άριστες.

undefined

«Η θαλπωρή με την οποία την υποδέχθηκαν στην οικογένειά τους τη συγκινεί πάντα», λένε άνθρωποι από το κοντινό της περιβάλλον. Χριστούγεννα όμως δεν νοούνται χωρίς και τη δική της οικογένεια, τους γονείς της, την αδερφή της και τον ανιψιό της. Γι΄αυτό, όπως και κάθε χρόνο, θα μοιραστεί με τους οικείους της κάποιες γιορτινές μέρες. Φέτος όμως δεν θα είναι μόνη… Θα έχει στο πλευρό της τον άντρα της ζωής της, Κίμωνα!