Με μάσκα και γάντια η Έλενα Ράπτη για ψώνια στον μανάβη

Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μάσκα και γάντια η Έλενα Ράπτη για ψώνια στον μανάβη

Φορώντας προστατευτική μάσκα στο πρόσωπο και με πλαστικά γάντια στα χέρια η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Έλενα Ράπτη, έκανε πριν από λίγες ημέρες την καθιερωμένη εβδομαδιαία της έξοδο στον μανάβη για να αγοράσει τα απαραίτητα.

Όχι μόνο επειδή είναι λάτρης της υγιεινής διατροφής αλλά επειδή και οι καιροί επιτάσσουν να προσέχουμε την υγεία μας, τα ψώνια εν μέσω καραντίνας για εκείνη και τον σύζυγό της, αφορούσαν κυρίως φρούτα και λαχανικά. Το πόσο καλή νοικοκυρά είναι φάνηκε από την πρώτη στιγμή γιατί αντί να ζητήσει να της διαλέξει ο αρμόδιος υπάλληλος τα απαραίτητα, κάθισε για αρκετή ώρα πάνω από τους πάγκους για να επιλέξει ένα προς ένα αυτά που επιθυμούσε τσεκάροντας και την ποιότητά τους.

Πορτοκάλια, μήλα, αχλάδια, ντομάτες και μαρούλια ήταν μερικά από αυτά που ψώνισε στο καλάθι της και όπως βλέπετε και από τις αποκλειστικές φωτογραφίες του You τήρησε σχολαστικά και τις αποστάσεις απο τους υπόλοιπους πελάτες οι οποίοι ωστόσο την αναγνώρισαν και την χαιρέτησαν εγκάρδια. Τις τελευταίες 20 ημέρες η ίδια και ο σύζυγός της Κίμωνας Μπάλλας βρίσκονται στο σπίτι τους στο κέντρο της πόλης με ελάχιστες εξόδους, λόγω και της φύσης της δικής της δουλειάς αλλά και του αστυνομικού συζύγου της. Βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία ωστόσο με τους γονείς της οι οποίοι επίσης μένουν απομονωμένοι στο δικό τους σπίτι στην Θεσσαλονίκη.

Έλενα Ράπτη στον μανάβη με γάντια και μάσκα

Η πρώτη επέτειος του γάμου της

Η όμορφη βουλευτής όλες αυτές τις ημέρες δεν έχει αφήσει κατά μέρος την πολιτική της ιδιότητα και πολύ συχνά αρθογραφεί είτε στο προσωπικό της site είτε σε μεγάλες κυκλοφορίας εφημερίδες για τις οικονομικές επιπτώσεις της καραντίνας αλλά και την αλλαγή στο οικονομικό γίγνεσθαι της Ευρώπης. Επειδή είναι ψύχραιμη ως χαρακτήρας, όπως τονίζει στο στενό της περιβάλλον αν είμαστε πειθαρχημένοι η καραντίνα η οποία έχει επιβληθεί σε όλους μας θα έχει τελειώσει. Ενδόμυχα ίσως εύχεται να είναι σε θέση να γιορτάσει στις 18 Μαίου την πρώτη επέτειο του γάμου της έχοντας όμως δίπλα της εκτός απο τον σύζυγό της και όλα τα αγαπημένα πρόσωπα των οικογενειών τους!

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες, αποκάλυψε πως παρά τα μέτρα προστασίας της κυβέρνησης κατά του ιού εκείνη πήγε και κοινώνησε. Δείτε εδώ τις δηλώσεις της

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Φωτογραφίες: Papadakis Press/Γιώργος Παπαδάκης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ