Η Έλενα Ράπτη σπάει την σιωπή της για τον κορωνοϊό - Η κίνηση που έκανε

Τι δήλωσε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Έλενα Ράπτη σπάει την σιωπή της για τον κορωνοϊό - Η κίνηση που έκανε

Η Έλενα Ράπτη σπάει την σιωπή της για τον κορωνοϊό και μιλάει "ανοιχτά" για την κίνηση που έκανε! Ξεκαθάρισε πως δεν μιλάει ως γιατρός, ωστόσο θέλησε να τοποθετηθεί στο θέμα.

Η βουλευτής Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Έλενα Ράπτη, μίλησε στο Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Romfea.gr για την μετάδοση του κορωνοϊού μέσω της Θείας Κοινωνίας.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Εγώ σήμερα κοινώνησα, και θα συνεχίσω να κοινωνώ» και συνέχισε, «όταν υπάρχει βαθιά πίστη η Θεία Κοινωνία θεραπεύει». Την ίδια ώρα έχουν ανακοινωθεί μέτρα από την ελληνική κυβέρνηση για τον ιό που έχει πλήξει όλο τον κόσμο χωρίς εξαιρέσεις. Διαβάστε εδώ αναλυτικά ποια είναι αυτά

Πριν την Έλενα Ράπτη που σπάει την σιωπή της για τον κορωνοϊό έγινε γνωστό πως είναι θετικός στον ιό περιφερειάρχης - Σε ποια χώρα είναι

Ο περιφερειάρχης του Πεδεμόντιου Αλμπέρτο Τσίριο βρέθηκε θετικός στον Κορωνοϊό και μάλιστα είναι ο δεύτερος περιφερειάρχης που μολύνθηκε με τον ιό μέσα σε ένα 24ωρο- μετέδωσε σήμερα ο κρατικός τηλεοπτικός σταθμός RAI.

Το Πεδεμόντιο με πρωτεύουσα το Τορίνο είναι η τέταρτη περισσότερο πληγείσα από τον κοροναϊό περιφέρεια της Ιταλίας. Χθες ο περιφερειάρχης του Λάτσιο, Νικόλα Τζινγκαρέτι, δήλωσε ότι βρέθηκε θετικός στον ιό.

Λίγο πριν βγει θετικός στον ιό περιφερειάρχης άλλης χώρας, βγήκαν και τα μέτρα για τα σχολεία στην Ελλάδα και τον Κορωνοϊό

Βγήκε μόλις η ανακοίνωση για το τι θα γίνει με τα σχολεία σχετικά με τον Κορωνοϊό. Κλείνουν ή όχι; Διαβάστε την απόφαση της κυβέρνησης αναλυτικά. Η απόφαση έχει στόχο να ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα, αλλά χωρίς να προκληθεί πανικός και περιττή αναστάτωση στη ζωή των πολιτών.

Πιο συγκεκριμένα, κατά περίπτωση θα κλείνουν τα σχολεία και τα άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα, όπως γίνεται και σε όλες τις χώρες της Ε.Ε., με εξαίρεση την Ιταλία που βρίσκεται σε έκτακτη κατάσταση και αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση.

Η απόφαση για το κλείσιμο σχολείων και πανεπιστημίων θα λαμβάνεται κατά περίπτωση, ανάλογα με την εξέλιξη της επιδημίας και τις συνθήκες σε κάθε περιοχή. Την ίδια ώρα στην Ιταλία πέθανε πολιτικός από τον ιό - Εδώ τα στοιχεία του.