Εξιτήριο για τον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη Καθάργια - Οι πρώτες τους δηλώσεις

Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξιτήριο για τον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη Καθάργια - Οι πρώτες τους δηλώσεις

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγα λεπτά μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε, τόσο ο Γιώργος Μαυρίδης όσο και η σύντροφός του, Κρίστη Καθάργια, μετά από μία εβδομάδα νοσηλείας με κορωνοϊό, πήραν εξιτήριο.

Ο παρουσιαστής επικοινώνησε με την εκπομπή ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει δηλώσεις καθώς ακόμα δεν έχει τη δυνατότητα να μιλήσει.

«Δε μπορώ να μιλήσω» αρκέστηκε να πει ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος παράλληλα επιβεβαίωσε πως και η σύντροφός του πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν. Δείτε εδώ πώς περιέγραψε ο Γιώργος Μαυρίδης τα συμπτώματα που είχε.

Κρίστη Καθάργια: Η τρυφερή ανάρτηση για τον Γιώργο Μαυρίδη - «Ευτυχώς σε ξέρω, σε αντίθεση με όσους..»

Η Κρίστη Καθάργια θέλησε να δείξει τη στήριξη της στον αγαπημένο της, Γιώργο Μαυρίδη με μια τρυφερή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram με αφορμή τα όσα έζησε στο Μεξικό.

Επί τέσσερις ημέρες, η ψυχολόγος δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του και για αυτό θέλησε να του πει δημόσια πόσο τον αγαπάει, αλλά και να του πει πόσο «αλάνι» είναι.

«Για να μπορείς να γελάς δυνατά, αγκαλιά με τους ανθρώπους που αγαπάς!

Γι'αυτό δε πρέπει να ξεχνάς πως όταν νιώθεις ότι πέφτεις, εκεί είναι που αντέχεις κι άλλο, λίγο ακόμη ! Γι'αυτό...

Σας έχω πει ότι αγαπάω τον άντρα μου περισσότερο απ'όσο φανταζόμουν;

Ε σας το λέω τώρα! Και το λέω και σ' εκείνον!

Σ'αγαπάω αλάνι μου

Περισσότερο απ'όσο ξέραμε και οι δύο μέχρι χθες..

Υγ: Όχι, δε μ'αφησαν να μιλήσω μαζί σου ούτε μισό λεπτό, ποτέ, καμία μέρα. Ευτυχώς σε ξέρω, σε αντίθεση με όσους σε έκρυβαν σε "ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες".

Δεν είχαν ιδέα έτσι;», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Να σημειώσουμε πως ο Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για την κράτηση του, ενώ έδειξε και την φωτογραφία που αποδεικνύει ότι τον κρατούσα σε κελί.