Οι τελευταίες εξελίξεις από την υγεία του Γιώργου Μαυρίδη και της συντρόφου του - Όλες οι λεπτομέρειες

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Οι τελευταίες εξελίξεις από την υγεία του Γιώργου Μαυρίδη και της συντρόφου του - Όλες οι λεπτομέρειες

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με την υγεία του Γιώργου Μαυρίδη και της αγαπημένης του συντρόφου, Κρίστης Καθάργια, οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Η δικηγόρος του μίλησε με την εκπομπή Ευτυχείτε και έδωσε όλες τις λεπτομέρειες.

Προχθες έγινε γνωστό πως ο παρουσιαστής νοσηλεύεται με κορωνοϊό. Ο ίδιος επικοινώνησε με την εκπομπή Ευτυχείτε γραπτώς καθώς όπως αποκάλυψε σχεδόν δεν μπορούσε να μιλήσει - δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Αυτές είναι οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του Γιώργου Μαυρίδη και της συντρόφου του

«Ευτυχώς αντιδρά θετικά στη θεραπεία. Ο Γιώργος είναι δυνατό παιδί, έχει δυνατό οργανισμό και θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Όχι, δεν είναι διασωληνωμένος. Είναι σε θάλαμο, παίρνει τη θεραπεία κανονικά όπως όλοι οι ασθενείς με covid και ευτυχώς αντιδρά θετικά που είναι το βασικό για να μη φτάσει στη διασωλήνωση.

Ψυχολογικά, όπως ο οποιοσδήποτε βρίσκεται στο νοσοκομείο, δεν νομίζω ότι είναι καλά», είπε χαρακτηριστικά η δικηγόρος του Γιώργου Μαυρίδη.

Κρίστη Καθάργια: Η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη σοκάρει για τον κορωνοϊό - "Είμαστε χάλια, δεν μπορώ να..."

Εδώ και λίγες ώρες έχει γίνει γνωστό πως ο Γιώργος Μαυρίδης και η σύντροφός του Κρίστη Καθάργια είναι θετικοί στον κορωνοϊό. Η Κρίστη μίλησε στο Live News για τα συμπτώματα και τις δύσκολες ώρες που περνούν.

«Μας έπιασε πολύ βαριά. Πολύ χάλια. Ο Γιώργος πάει να βγάλει μια κουβέντα και βήχει πάρα πολύ από τα πνευμόνια του. Είμαστε πολύ χάλια και οι δύο. Έχουμε όλα τα συμπτώματα. Ο Γιώργος είχε και τη δύσπνοια. Και στον λαιμό πονάς και δεν μυρίζεις και δεν έχεις γεύση.

Ο Γιώργος είναι ήδη μια βδομάδα έτσι. Εγώ ξεκίνησα την Πέμπτη. Χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, θα δούμε αν θα ακολουθήσω κι εγώ. Δεν μπορώ να σηκωθώ, δεν μπορώ να πάω ούτε μέχρι το μπάνιο», εξομολογήθηκε η Κρίστη Καθάργια.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, ο Γιώργος Μαυρίδης έζησε και μία περιπέτεια σε ταξίδι του στο εξωτερικό. Δείτε εδώ τι είχε συμβεί.