Το Love it «άδειασε» τη Ραΐσα του Big Brother - «Εξ' αιτίας του πάρτι που έκανε δεν...»

Η ανακοίνωση της Ιωάννας Μαλέσκου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το Love it «άδειασε» τη Ραΐσα του Big Brother - «Εξ' αιτίας του πάρτι που έκανε δεν...»

Με την έναρξη της σημερινής της εκπομπής, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να κάνει μία έκτακτη ανακοίνωση η οποία αφορά τη Ραΐσα, που αποχώρησε την Παρασκευή από το Big Brother. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια εξήγησε πως λόγω του πάρτι που διοργανώθηκε για τα γενέθλιά της θα βρεθεί εκτός Love it και θα επικοινωνήσουν μέσω skype.

Παραδοσιακά κάθε Δευτέρα βλέπουμε στον καναπέ του Love it, τον παίκτη που αποχώρησε στο Live του Big Brother. Αυτή τη φορά ωστόσο, για να τηρηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο τα μέτρα για την εξάλειψη του κορωνοϊού, η Ραΐσα θα μείνει σπίτι της και θα κάνει από εκεί τη συνέντευξή της.

«Την Παρασκευή παρακολουθήσαμε όλοι το live του Big Brother και από το σπίτι αποχώρησε η Ραΐσα Κόντι. Θα την έχουμε μαζί μας με την βοήθεια της τεχνολογίας.

Προγραμματίσαμε να την έχουμε ζωντανά στον καναπέ, ωστόσο λόγω όλων αυτών που παρακολουθήσαμε και της συνάθροισης για τον εορτασμό των γενεθλίων της, με το πάρτι να το λέμε ανοιχτά - δείτε εδώ το απόσπασμα- για να είμαστε κι εμείς πιο ασφαλείς και ασφαλώς όλοι μας, επιλέξαμε με την βοήθεια του skype να τα πούμε», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Βάσω Λασκαράκη: Η άγνωστη «σχέση» του Λευτέρη Σουλτάτου με την Άννα Μαρία του Big Brother

Πριν από λίγο, βγήκε στη «φόρα» η άγνωστη σχέση που έχει ο σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη, Λευτέρης Σουλτάτος, με την πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του Big Brother, που δεν είναι άλλη από την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Μπορεί η Άννα Μαρία να είναι κάθε εβδομάδα υποψήφια προς αποχώρηση ωστόσο όπως όλα δείχνουν το κοινό δεν έχει σκοπό να την αφήσει να φύγει από το παιχνίδι, αφού και χθες στην διαδικασία αποχώρησης, έμεινε ασφαλής - δείτε εδώ ποιος αποχώρησε.

Αυτό που κανείς δεν γνώριζε μέχρι τώρα για τη δικηγόρο του Big Brother, είναι πως γνωρίζεται με τον Λευτέρη Σουλτάτο. Ο ίδιος είχε δημοσιεύσει μάλιστα μία φωτογραφία στην οποία βρισκόταν σε μία κοινή παρέα μαζί της.

Άλλωστε και οι δύο κατάγονται από την Κρήτη οπότε είναι γνωστό να γνωρίζονται αν και είναι αλήθεια πως ο σεφ δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση αυτόν τον καιρό για την γνωστή του που βρίσκεται στο ριάλιτι.

Έτσι αποκαλύφθηκε η άγνωστη «σχέση» του Λευτέρη Σουλτάτου, συζύγου της Βάσως Λασκαράκη με την Άννα Μαρία του Big Brother

Σουλτάτος Άννα Μαρία Ψυχαράκη