Αγνώριστη η Ραΐσα μετά την αποχώρηση από το Big Brother - Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της

Άλλος άνθρωπος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αγνώριστη η Ραΐσα μετά την αποχώρηση από το Big Brother - Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της

Η Ραΐσα Κόντι εμφανίστηκε σήμερα σε σύνδεση Skype στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και, λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το Big Brother, κατάφερε να γίνει πραγματικά άλλος άνθρωπος καθώς έκανε μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η διαγωνιζόμενη έφυγε από το ριάλιτι την Παρασκευή και έτσι σήμερα είχε προγραμματίσει να εμφανιστεί στην εκπομπή Love it.

Μεταξύ άλλων σχολίασε το αμφιλεγόμενο πάρτι που διοργανώθηκε - δείτε εδώ - καθώς και τη συμμετοχή της στο ριάλιτι ενώ αναφέρθηκε και στην αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στα μαλλιά της μέσα στην καραντίνα, μιας και από μελαχρινή, έγινε κοκκινομάλλα.

Το Love it «άδειασε» τη Ραΐσα του Big Brother - «Ε' αιτίας του πάρτι που έκανε δεν...»

Με την έναρξη της σημερινής της εκπομπής, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να κάνει μία έκτακτη ανακοίνωση η οποία αφορά τη Ραΐσα, που αποχώρησε την Παρασκευή από το Big Brother. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια εξήγησε πως λόγω του πάρτι που διοργανώθηκε για τα γενέθλιά της θα βρεθεί εκτός Love it και θα επικοινωνήσουν μέσω skype.

Παραδοσιακά κάθε Δευτέρα βλέπουμε στον καναπέ του Love it, τον παίκτη που αποχώρησε στο Live του Big Brother. Αυτή τη φορά ωστόσο, για να τηρηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο τα μέτρα για την εξάλειψη του κορωνοϊού, η Ραΐσα θα μείνει σπίτι της και θα κάνει από εκεί τη συνέντευξή της.

«Την Παρασκευή παρακολουθήσαμε όλοι το live του Big Brother και από το σπίτι αποχώρησε η Ραΐσα Κόντι. Θα την έχουμε μαζί μας με την βοήθεια της τεχνολογίας.

Προγραμματίσαμε να την έχουμε ζωντανά στον καναπέ, ωστόσο λόγω όλων αυτών που παρακολουθήσαμε και της συνάθροισης για τον εορτασμό των γενεθλίων της, με το πάρτι να το λέμε ανοιχτά - δείτε εδώ το απόσπασμα- για να είμαστε κι εμείς πιο ασφαλείς και ασφαλώς όλοι μας, επιλέξαμε με την βοήθεια του skype να τα πούμε», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.