Απασφάλισε η Ραΐσα για το πάρτι μέσα στην καραντίνα - «Βρισκόμασταν σε ένα σπίτι εγώ και άλλοι...»

Τι συνέβη στην πραγματικότητα;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απασφάλισε η Ραΐσα για το πάρτι μέσα στην καραντίνα - «Βρισκόμασταν σε ένα σπίτι εγώ και άλλοι...»

Η Ραΐσα Κόντι βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή Love it και απασφάλισε για το πάρτι που έγινε μετά την αποχώρησή της μέσα στην καραντίνα. Ξεκαθαρίζοντας πως στο σπίτι βρισκόταν εκείνη, η Αφροδίτη και άλλοι τρεις φίλοι τους.

Πριν από μερικές ώρες, κυκλοφόρησε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζονται οι δύο πρώην παίκτριες του Big Brother να κάνουν πάρτι μέσα σε ένα σπίτι - δείτε εδώ. Το συγκεκριμένο υλικό σήκωσε θύελλα αντιδράσεων και η Ραΐσα κλήθηκε να δώσει τις δικές της εξηγήσεις σήμερα στο Love it.

«Δεν είχα γενέθλια. Όταν βγήκα από το Big Brother δεν είχα κανέναν άνθρωπο στην Αθήνα, μόνο την Αφροδίτη. Με αγκάλιασε, με περίμενε στο σπίτι της, η οποία περνάει την καραντίνα με τον κολλητό της τον Μάνο -αυτός μου άλλαξε και μαλλί. Έτυχε εκείνη την ημέρα να έχει γενέθλια.

Ήρθαν 3 άτομα που ήταν γείτονες, να του ευχηθούν, να κόψουν μια τούρτα. Δεν κάναμε κανένα πάρτι, είναι απαράδεκτο που κάθονται και ασχολούνται με αυτά τα πράγματα», είπε η Ραΐσα.

Στην επισήμανση των συντελεστών της εκπομπής ότι στα πλάνα φαίνονται περισσότερα άτομα και δεν τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας, η Ραΐσα δεν απάντησε και ξεκαθάρισε πως όλοι είχαν κάνει τεστ κορωνοϊού.

«Ίσως ακόμα δεν το έχεις αντιληφθεί Ραΐσα μου, αλλά είναι ευαίσθητο θέμα και για πάρα πολύ κόσμο και το παραμικρό που θα γίνει είναι λόγος ενόχλησης», παρατήρησε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Το Love it «άδειασε» τη Ραΐσα του Big Brother - «Εξ' αιτίας του πάρτι που έκανε δεν...»

Με την έναρξη της σημερινής της εκπομπής, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να κάνει μία έκτακτη ανακοίνωση η οποία αφορά τη Ραΐσα, που αποχώρησε την Παρασκευή από το Big Brother. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια εξήγησε πως λόγω του πάρτι που διοργανώθηκε για τα γενέθλιά της θα βρεθεί εκτός Love it και θα επικοινωνήσουν μέσω skype.

Παραδοσιακά κάθε Δευτέρα βλέπουμε στον καναπέ του Love it, τον παίκτη που αποχώρησε στο Live του Big Brother. Αυτή τη φορά ωστόσο, για να τηρηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο τα μέτρα για την εξάλειψη του κορωνοϊού, η Ραΐσα θα μείνει σπίτι της και θα κάνει από εκεί τη συνέντευξή της.

«Την Παρασκευή παρακολουθήσαμε όλοι το live του Big Brother και από το σπίτι αποχώρησε η Ραΐσα Κόντι. Θα την έχουμε μαζί μας με την βοήθεια της τεχνολογίας.

Προγραμματίσαμε να την έχουμε ζωντανά στον καναπέ, ωστόσο λόγω όλων αυτών που παρακολουθήσαμε και της συνάθροισης για τον εορτασμό των γενεθλίων της, με το πάρτι να το λέμε ανοιχτά - δείτε εδώ το απόσπασμα- για να είμαστε κι εμείς πιο ασφαλείς και ασφαλώς όλοι μας, επιλέξαμε με την βοήθεια του skype να τα πούμε», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.