Δύσκολη Δευτέρα για τον Κωνσταντίνο Βασάλο - Πήγαινε στο αυτοκίνητο του όταν είδε...

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δύσκολη Δευτέρα για τον Κωνσταντίνο Βασάλο - Πήγαινε στο αυτοκίνητο του όταν είδε...

Δύσκολα ξεκίνησε όπως φαίνεται η Δευτέρα για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος καθώς πήγαινε προς το αυτοκίνητο του, είδε πως το λάστιχο είναι σκασμένο.

Την αποκάλυψη μάλιστα, έκανε ο ίδιος με ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας «Ότι πρέπει για Δευτέρα».

Αποτέλεσμα λογικά είχε να καθυστερήσει στη δουλειά που ήθελε να κάνει, καθώς η άλλαξε το λάστιχο μόνος του ή κάλεσε την οδική βοήθεια. Ενώ, νωρίτερα είχε δημοσιεύσει μια αδιανόητη φωτογραφία του, στην οποία είναι αγνώριστος.

Κωνσταντίνος Βασάλος αυτοκίνητο ατύχημα

«Πάγωσε» η Σίσσυ Χρηστίδου με την ανακοίνωση του Βασάλου στον αέρα του Έλα Χαμογέλα

Στην έναρξη του σημερινού Έλα Χαμογέλα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος θέλησε να κάνει μία ανακοίνωση για μία απόφαση που έχει πάρει. Τα λόγια του έκαναν την Σίσσυ Χρηστίδου να «παγώσει» και η αντίδρασή της, ήταν απλά επική.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια υποδέχθηκε τους τηλεθεατές της για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο και το ίδιο έκαναν και οι συνεργάτες της με τη σειρά τους.

Αυτή η ανακοίνωση του Βασάλου έκανε τη Σίσσυ Χρηστίδου να «παγώσει» στον αέρα του Έλα Χαμογέλα

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε πως έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό να μακραίνει τα μαλλιά του και έχει σκοπό να τα αφήσει να μακρύνουν αρκετά.

Η Σίσσυ Χρηστίδου αρχικά πάγωσε ωστόσο στη συνέχεια, φανερά ενθουσιασμένη σχολίασε αστειευόμενη : «Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη με την εξέλιξη αυτή. Τι να κάνουμε ρε παιδιά; Και κανένα καλαμπούρι να περνάει η ώρα».

Μιας και είπαμε για τη Σίσσυ Χρηστίδου, δείτε εδώ μία απίστευτη κίνηση που έκανε.

Χαρές στο σπίτι του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Χαρές έχει στο σπίτι του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η αποκάλυψη έγινε στον αέρα της εκπομπής Έλα Χαμογέλα.

Ο Κωνσταντίνος γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια του και οι συνεργάτες του θέλησαν να του ευχηθούν στο κλείσιμο, λίγο πριν τους τίτλους τέλους.

Ωστόσο, η τούρτα του δεν βγήκε ποτέ με τον ίδιο να αναρωτιέται που είναι. Τότε το λόγο πήρε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Τι έγινε παιδιά; Εκπομπή τη σημερινή τη λες δεν τη λες… Να ζήσεις Κωνσταντίνε και χρόνια πολλά. Έχει γενέθλια, προσπαθούμε από την αρχή της εκπομπής να βγάλουμε την τούρτα υπερπαραγωγή που έχουμε, εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν την βγάζουμε τώρα. Αύριο θα ξεκινήσουμε με τα γενέθλιά σου εκτός και αν έχει γίνει κάτι άλλο, δεν ορκίζομαι».

Μπορεί στο τέλος της εκπομής να είχαν χαρές ωστόσο η έναρξη έγινε με την παρουσιάστρια να είναι συντετριμμένη και στο πλατό να επικρατεί θλίψη.