Ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε και ήρθε επιτέλους η επιβεβαίωση

Το αποκάλυψε η ίδια μπροστά στην κάμερα...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε και ήρθε επιτέλους η επιβεβαίωση

Ζευγάρι της ελληνικής showbiz, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγους μήνες χώρισε. Ωστόσο κανένας από τους δυο δεν είχε μιλήσει δημόσια για το γεγονός, παρά μόνο κρατούσε σιγή ιχθύος. Η επιβεβαίωση ωστόσο, επιτέλους ήρθε.

Ο λόγος για την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Άρη Μακρή. Μπορεί να είχαν κάνει το επόμενο βήμα και να έμεναν μαζί, ωστόσο, δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που είχαν με αποτέλεσμα να βάλουν τέλος στη σχέση τους.

Και οι δυο απέφευγαν να μιλήσουν στις εκπομπές, με τους χρήστες των social media να έχουν βάλει "φωτιά" στα σχόλια με τις ερωτήσεις.

Σε αυτές λοιπόν τις ερωτήσεις απάντησε η Άννα Μαρία Βέλλη, χωρίς ωστόσο να δίνει λεπτομέρειες, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο τον χωρισμό τους. Νωρίτερα ωστόσο έγινε γνωστό πως χώρισε και πρώην παίκτρια του MasterChef.

Ζευγάρι της showbiz χώρισε στις αρχές του έτους μετά από 9 χρόνια - Αποκαλύφθηκε πριν λίγες ώρες

Ένας χωρισμός «βόμβα» έγινε γνωστός στο Hollywood, ο οποίος σημειώθηκε στις αρχές του έτους. Το γεγονός ωστόσο αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ώρες και έχει γίνει viral η είδηση.

Μετά από 9 χρόνια, η Olivia Wilde και ο Jason Sudeikis πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

«Ο χωρισμός έγινε στις αρχές του χρόνου. Ήταν φιλικός και ήδη έχουν μπει σε μια ρουτίνα να μεγαλώνουν από κοινού τα παιδιά τους. Είναι η προτεραιότητά τους και η καρδιά της οικογένειάς τους» δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στο αμερικάνικο People.

Το ζευγάρι έχει έναν γιο, τον 6χρονο Otis Alexander και την 4χρονη Daisy Josephine.

Σκάνδαλο στην Ελληνική showbiz. Τρίτο πρόσωπο σε πασίγνωστο ζευγάρι που χώρισε πρόσφατα!

Olivia Wilde Jason Sudeikis χωρισμός

Χωρισμός μεγατόνων στην showbiz - Γύρισε και πάλι στο σύζυγο της η...

Δεν πρόλαβε να στεριώσει η σχέση του Μπραντ Πιτ με το μοντέλο Νικόλ Ποτουράλσκι, καθώς φαίνεται πως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ο χωρισμός έσκασε σαν «βόμβα» στην showbiz, με το μοντέλο να γυρνάει και πάλι στο σύζυγό της.

Ο 56χρονος ηθοποιός και η 27χρονη Νικόλ χώρισαν οριστικά, με μια πηγή να αποκαλύπτει στο Page Six πως ο έρωτας του Μπραντ Πιτ για το μοντέλο από την Γερμανία «δεν ήταν ποτέ τόσο σοβαρός».

Το πρώην, πλέον, ζευγάρι πιστεύεται ότι γνωρίστηκε στο πολυτελές εστιατόριο Borchard στο Βερολίνο, που ανήκει στον σύζυγο της Νικόλ, Ρόλαντ Μαίρη, με τον οποίο έχει έναν «ανοιχτό γάμο». Μάλιστα, τον Αύγουστο προκάλεσε σοκ η είδηση πως το 27χρονο μοντέλο είναι παντρεμένο και πως ο σύζυγός της «δεν ζηλεύει» για την εξωσυζυγική της σχέση με τον διάσημο ηθοποιό. Επίσης, και μια αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός χώρισε έπειτα από ενάμιση χρόνο σχέσης.

Μπραντ Πιτ μοντέλο Νικόλ Ποτουράλσκι χώρισαν