Καλό Μεσημεράκι: Αγνώριστος στο πλατό ο Νίκος Μουτσινάς - Έγινε μπλε...

Δεν πάει το μυαλό σας για ποιο λόγο...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: Αγνώριστος στο πλατό ο Νίκος Μουτσινάς - Έγινε μπλε...

Αγνώριστος εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» ο Νίκος Μουτσινάς σήμερα 23/11 το μεσημέρι. Ο παρουσιαστής έγινε μπλε για χάρη της σειράς του.

Συγκεκριμένα, με το που έπεσαν οι τίτλοι αρχής, ο παρουσιαστής εμφανίστηκε ντυμένος Στρουμφίτα, με την Βάνια να είναι ντυμένη Μπάρμπα Στρούμφ - η οποία να πούμε πήγε να χάσει τη ζωή της.

Οι δυο συνεργάτες τα έδωσαν όλα συζητώντας για την τηλεκπαίδευση και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί για μαθητές και δασκάλους.

Ενώ, στο τέλος της κουβέντας είπαν και το τραγούδι «Μη με ξυπνάς από τις 6» με τα λόγια να είναι αλλαγμένα.

Νίκος Μουτσινάς - Βάνια: Σατιρίζουν αγνώριστοι τον Donald και Melania Trump με μοναδικό τρόπο στον αέρα του ΣΚΑΙ

Το Καλό Μεσημεράκι ξεκίνησε με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο σήμερα 16/11 στον ΣΚΑΙ καθώς ο Νίκος Μουτσινάς και η αγαπημένη Βάνια σατίρισαν το ζεύγος Donald και Μelania Trump με τον καλύτερο τρόπο.

Κάθε Δευτέρα έχει καθιερωθεί μια νέα στήλη στην εκπομπή "Το θέατρο της Δευτέρας" και στη σημερινή οι ατάκες και σπόντες έδιναν και έπαιρναν με τους δυο τους να είναι απολαυστικοί σατιρίζοντας το ζευγάρι.

Οι εξελίξεις τις τελευταίες μέρες για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ είναι πολλές και φυσικά δεν θα μπορούσε όλη η κατάσταση να μην σχολιαστεί

Αμέσως όλοι ξέσπασαν στα γέλια και ο Νίκος Μουτσινάς κατάλαβε ότι πρόκειται για την καλή του φίλη, Κατερίνα Ζαρίφη. Άναυδος βέβαια έμεινε ο Νίκος Μουτσινάς και με ένα περιστατικό στο Ρουκ Ζουκ.

Απίστευτο περιστατικό στο Καλό Μεσημέρακι - Ο Νίκος Μουτσινάς μπήκε στο πλατό «ιπτάμενος»

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στο Καλό Μεσημέρακι καθώς η έναρξη της εκπομπής ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε να «αντιγράψει» τον Νίκο Κοκλώνη και έτσι μπήκε στο πλατό «ιπτάμενος».

Ο παρουσιαστής θέλησε να κάνει την είσοδο που έκανε το Σάββατο στο J2US ο Νίκος Κοκλώνης και έτσι κατέβηκε με σχοινιά από το ταβάνι του πλατό.

«Μπράβο στον Νικόλα τον Κοκλώνη! Είμαι ο Κοκλώνης του ΣΚΑΪ! Μπράβο! Ο Νίκος Κοκλώνης πέταξε! Κάνει θυσία γι’ αυτό το υπερθέαμα!», είπε ο Νίκος Μουτσινάς κατεβαίνοντας από τον ουρανό!