Στόλισαν Ήβη Αδάμου και Μιχάλης Κουϊνέλης - Φωτογραφία από το σπίτι με την κόρη τους

Θα «λιώσετε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στόλισαν Ήβη Αδάμου και Μιχάλης Κουϊνέλης - Φωτογραφία από το σπίτι με την κόρη τους

Στο κλίμα των Χριστουγέννων μπήκε η Ήβη Αδάμου και ο σύζυγός της, Μιχάλης Κουϊνέλης μαζί με την κορούλα τους και στόλισαν το δέντρο στο σαλόνι τους. Η φωτογραφία είναι πολύ τρυφερή.

Μπορεί να βρισκόμαστε να είμαστε εν μέσω κορωνοϊού και lockdown, ωστόσο το ζευγάρι προσπαθεί να περάσει όσο πιο όμορφα μπορεί αυτές τις ημέρες.

Έτσι λοιπόν έκατσαν οικογενειακώς και στόλισαν το δέντρο τους, αλλά και γενικά όλο το σπίτι τους με λαμπάκια και χριστουγεννιάτικα στολίδια.

«Κ του Χρόνου Με υγεία…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Μιχάλης Stavento στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία τους.

Να σημειώσουμε πως ο Μιχάλης Κουϊνέλης έγραψε τραγούδι για τον κορωνοϊό. Θα πάθετε πλάκα μόλις το ακούσετε.

Ήβη Αδάμου Μιχάλης Κουϊνέλης κόρη σπίτι

Επίσης, ευχάριστα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά για την Ήβη Αδάμου, όσον αφορά τα επαγγελματικά της βήματα στο χώρο της μουσικής σκηνής.

Ήβη Αδάμου - Μιχάλης Κουϊνέλης: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ μας δείχνουν πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κόρη τους!

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ ο Μιχάλης Κουϊνέλης και η Ήβη Αδάμου μας δείχνουν πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κόρη τους!

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάνε την πιο όμορφη φάση της ζωής τους, καθώς έχουν γίνει για πρώτη φορά γονείς και βιώνουν την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της κορούλας τους.

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης παρά το φόρτο εργασίας του πάντα βρίσκουν χρόνο για την κορούλα τους, η οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους!

Ο γνωστός τραγουδιστής ανήμερα της Πρωτοχρονιάς δημοσίευσε μια γλυκιά φωτογραφία μαζί με τις δύο γυναίκες της ζωής του και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Την αγαπης μας ...κ τις ευχες μας για τα καλυτερα...».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Μάλιστα η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης πριν λίγες ημέρες πήγαν για ψώνια με την κόρη τους!