Μενεγάκη - Αρναούτογλου: Τα δημόσια σχόλια που αντάλλαξαν και προκάλεσαν «χαμό» στο διαδίκτυο

Τι είπαν μεταξύ τους;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μενεγάκη - Αρναούτογλου: Τα δημόσια σχόλια που αντάλλαξαν και προκάλεσαν «χαμό» στο διαδίκτυο

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να απουσιάζει από την τηλεόραση αλλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ιδιαίτερα ενεργή και παρούσα. Το ίδιο φαίνεται να είναι και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος αντάλλαξε με την Ελένη κάποια δημόσια σχόλια και προκάλεσαν για ακόμη μια φορά χαμό στο διαδίκτυο.

Η λαμπερή παρουσιάστρια δημοσίευσε την Δευτέρα δύο καινούργιες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και αμέσως τα σχόλια και τα likes πήραν.. φωτιά!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν φυσικά ένας από τους πολλούς που σχολίασε τις φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη και το σχόλιο του ξεχώρισε αμέσως, όπως και αυτό της Ελένης στην φωτογραφία μιας πρώην συνεργάτιδας της!

Συγκεκριμένα, ο Αρναούτογλου έγραψε: “Γεια σου Ελένη!!!!” με την ίδια να του απαντάει μετά από μερικά λεπτά: “Γεια σου Γρήγορη μου !”.

Δείτε παρακάτω τα σχόλια τους στην φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη:

τα δημόσια σχόλια μενεγάκη - αρναούτογλου

«Θύελλα» αντιδράσεων στο διαδίκτυο με το σχόλιο της Ελένης

Ένα σχόλιο που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Μενεγάκη ήταν αρκετό για να σηκώσει θύελλα αντιδράσεων ανάμεσα στους διαδικτυακούς της φίλους καθώς η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας.

Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο και έτσι μία διαδικτυακή της φίλη αποφάσισε να της κάνει ένα ιδιαίτερο σχόλιο.

“Όμορφο ζευγάρι !!! Απόλαυσε την οικογένεια Ελένη μου….. τώρα με την απαγόρευση θα δεις τη διαφορά με την προηγούμενη που δούλευες” της έγραψε μια από τις θαυμάστριές της.

Αυτό είναι το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο

“Ναι , τώρα θα είμαι πιο ήσυχη ότι δεν θα μεταφέρω μικρόβια και ιούς στην οικογένεια μου ! Ξέρεις τι αγωνίες περνούσα ??? Μετρούσα τις μέρες να έρθει το καλοκαίρι ! Όλοι ήταν μέσα στο σπίτι κι εγώ εκτεθειμένη” ήταν η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη σχόλιο Instagram

Η νέα φωτογραφία της Λιλίκας Παντζοπούλου που έφερε την αντίδραση της Ελένης

Πριν από λίγες ώρες η πεθερά της Ελένης Μενεγάκη, Λιλίκα Παντζοπούλου, ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και η Ελένη εννοείται πως έκανε το δικό της σχόλιο.

Η φωτογραφία ήταν από παραλία της Άνδρου όπου η Ελένη ξέρουμε πως έχει ιδιαίτερη αγάπη στο συγκεκριμένο μέρος.

Αυτή είναι η φωτογραφία που δημοσίευσε η πεθερά της Ελένης Μενεγάκη

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Andros island

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lilika mantzika (@lilika.mantzika) στις

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη

πεθερά Ελένης Μενεγάκη