Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου με την αποκάλυψη για την ανίψια της - «Έχει παραισθήσεις»

Οι εξελίξεις της υγείας της μικρής Αναστασίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου με την αποκάλυψη για την ανίψια της - «Έχει παραισθήσεις»

Η Έρρικα Πρεζεράκου δεν έχει σταματήσει να ευχαριστεί τον κόσμο για την βοήθεια που προσέφερε στην ανιψιά της η οποία κατάφερε να πάει στο Τέξας και να δώσει την μάχη της με τον καρκίνο. Η Έρρικα, με ένα καινούργιο της βίντεο, αποκάλυψε τις εξελίξεις της υγείας της μικρής Αναστασίας.

Η αθλήτρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα βίντεο στο οποίο ενημερώνει συγκινημένη τον κόσμο για την υγεία της ανιψιάς της, όπως έκανε και η αδερφή της.

Η Έρρικα είπε χαρακτηριστικά: “Η Αναστασία κάνει θεραπεία κάθε τέσσερις ώρες και θα κάνει για αρκετό διάστημα. Σε τρεις εβδομάδες από τώρα περίπου θα κάνει μια πρώτη μαγνητική για να δούμε αν όλη αυτή η αλληλεπίδραση με αυτό το φάρμακο, αν έχει βοηθήσει να μικρύνει ο όγκος ή αν είναι σταθερός ή που βρίσκεται. Αυτό που αξίζει να σας πω είναι ότι μέσα από αυτή την αλληλεπίδραση, υπάρχουν μέρες που έχει παραισθήσεις, άλλες μέρες που δεν μπορεί να σηκώσει το χεράκι της… Όμως την ημέρα που κάναμε την ομαδική προσευχή, την επόμενη μέρα το παιδί ξύπνησε πολύ καλύτερα! Δεν έχει σημασία που πιστεύει ο καθένας, αλλά να ξέρετε ότι η αγάπη ταξιδεύει, όσο μακριά και αν βρίσκεται το άτομο που προορίζεται η αγάπη μας…”

η έρρικα πρεζεράκου αποκαλύπτει τις εξελίξεις της υγείας της ανιψιάς της

«Λύγισε» το διαδίκτυο με την ανάρτηση της Έρρικας Πρεζεράκου για την ανιψιά της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Έρρικα Πρεζεράκου κατάφερε να κάνει για ακόμα μία φορά το διαδίκτυο να «λυγίσει» καθώς έκανε μία νέα ανάρτηση με την ανιψιά της, τη μικρή Αναστασία που δίνει μάχη στις ΗΠΑ.

Η αδερφή της Έρρικας Πρεζεράκου, Ξένια Πρεζεράκου, αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό τα νεότερα «Έχουμε ξεκινήσει θεραπείες από την Πέμπτη και σιγά-σιγά προσπαθούμε να προσαρμοστούμε, να προσαρμοστεί το σώμα της στις θεραπείες, γιατί ακόμα είναι νωρίς. Είμαστε στο Τέξας στο Χιούστον. Ξεκινήσαμε τις θεραπείες. Μας έδωσαν 35% επιτυχίας. Ακούγεται λίγο, αλλά μπροστά σε αυτό που μας είπαν στην Ελλάδα, το 0%, είναι μεγάλο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τώρα μας δίνουν 3-4 εβδομάδες για να κάνουμε μαγνητική, προκειμένου να δούμε πώς αντεπεξέρχεται ο όγκος στη θεραπεία. Οπότε έχουμε αυτές τις εβδομάδες μπροστά μας που χρειάζεται γερό στομάχι και υπομονή για να δούμε τι θα γίνει. Οι θεραπείες αυτές έχουν αποτελέσματα στη συγκεκριμένη πάθηση. Είναι πολύ λίγοι οι survivors ανά τον κόσμο. Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών έχει κάνει θεραπεία. Είμαι σίγουρη ότι θα πάει πολύ καλά, κι εγώ και ο πατέρας της. Να μην σας λέω ψέματα, φοβόμαστε».

«Η μικρή προσπαθεί να αντεπεξέλθει τώρα γιατί η θεραπεία της έχει πέσει βαριά. Δεν έχει συνηθίσει.. Ψυχολογικά είναι καλά, το παλεύει εδώ». Λίγες ημέρες νωρίτερα η Έρρικα Πρεζεράκου, έβαλε τα κλάματα στον αέρα του OPEN με την εξομολόγηση της.

Αυτή είναι η ανάρτηση που έκανε η Έρρικα Πρεζεράκου για την ανιψιά της

Αυτή τη φορά, η αθλήτρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία της μικρής Αναστασίας μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου.

Έρρικα Πρεζεράκου ανιψιά