Η είσοδος της Ιωάννας Μαλέσκου στο Καλό Μεσημεράκι προκάλεσε αναταραχές - Έξαλλη η...

Ο κακός χαμός στο πλατό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η είσοδος της Ιωάννας Μαλέσκου στο Καλό Μεσημεράκι προκάλεσε αναταραχές - Έξαλλη η...

Το μεσημέρι της Δευτέρας η Ιωάννα Μαλέσκου εισέβαλλε στο πλατό του Καλό Μεσημεράκι και προκάλεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, πολλές αναταραχές.

Η όμορφη παρουσιάστρια έκανε έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά παρέα με το σκυλάκι της, την Μπαλού,

Ο Νίκος της έκανε δώρο ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και με αφορμή αυτή τη κίνηση η Ιωάννα είπε: «Μας έκανες ευτυχισμένες και λένε η μοιρασμένη χαρά είναι διπλή χαρά».

«Προκαλώ την Ιωάννα Μαλέσκου από αύριο να φέρνει τη Μπαλού στην εκπομπή. Μας έλειψε», είπε αμέσως μετά ο Μουτσινάς.

«Σ’ αγαπάω», είπε ο Νίκος Μουτσινάς στο τέλος στην Ιωάννα με την ίδια να ανταποκρίνεται και να απαντά «Εγώ περισσότερο».

Φυσικά, σε όλο αυτό το σκηνικό ήταν μπροστά η Βάνια, η οποία έγινε.. έξαλλη μόλις είδε ξανά την Ιωάννα να εισβάλλει στο πλατό. Έτσι, άρχιζε να ουρλιάζει και να τρέχει προς το μέρος τους. Εσύ την είδες την αισθησιακή εμφάνιση της Βάνιας στο πλατό; Θα πάθεις πλάκα!

Δείτε παρακάτω το ξεκαρδιστικό απόσπασμα:

Απίστευτη κίνηση του Μουτσινά στον αέρα του Love it - "Σκάλωσε" η Μαλέσκου

Καλεσμένος στη σημερινή εκπομπή "Love it" της Ιωάννας Μαλέσκου ήταν ο Νίκος Μουτσινάς. Ωστόσο, ο παρουσιαστής δεν γινόταν να μην κάνει κάποιο αστείο στο πλατό. Έτσι χόρεψαν λίγο πριν το κλείσιμο με αποτέλεσμα να την κάνει να... "σκαλώσει".

Αρχικά, του είχε μια έκπληξη. Του έκανε ένα δώρο βιβλίο με τίτλο «Λεξικό της Ιωάννας Μαλέσκου».

Τότε, ο Νίκος Μουτσινάς άρχισε να το διαβάζει:

«Καπνοδόχος, θηλυκό ή αρσενικό. Το φύλο και το γένος δεν έχουν σημασία στη ζωή. Οι άνθρωποι και οι προσωπικότητες έχουν. Συνώνυμα καμινάδα, τσιμινιέρα, φουγάρο. Στα αγγλικά chimney.

Χριστούγεννα φέτος δεν ξέρω πώς θα περάσουμε, εύχομαι όμως εσύ να μην χρειαστείς ποτέ να βγάζεις καπνούς. Με αγάπη, Ιωάννα», ήταν το μήνυμα της παρουσιάστριας.

Μετά το διάβασμα λοιπόν, σηκώθηκαν και οι δυο και έριξαν ένα καυτό.. τσιφτετέλι!