Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκαλύπτει για τον σύντροφο της: «Δεν φταίει πάντα ο τρίτος αλλά..»

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκαλύπτει για τον σύντροφο της: «Δεν φταίει πάντα ο τρίτος αλλά..»

Το μεσημέρι της Δευτέρας η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε κάτι για την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα τον σύντροφο που δεν θα περιμέναμε ποτέ να ακούσουμε, ειδικά στον αέρα του Love it.

Αφορμή στάθηκε ένα απόσπασμα της Ματίνα Νικολάου στο Love It που ανέφερε πως στο παρελθόν έχει τύχει να φλερτάρουν τον σύντροφο της ενώ αυτή ήταν παρούσα ενώ χαμό έχει δημιουργήσει μια φωτογραφία της.

Έτσι, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως κάτι παρόμοιο έχει συμβεί και στην ίδια και για αυτό είπε χαρακτηριστικά:

«Ναι. Δεν έκανα εγώ κάτι, έκανε εκείνος πρώτος. Ήταν έντονο και πολύ παλιό. Δεν θυμάμαι. Είχε έρθει δίπλα και του μίλαγε. Έχει συμβεί. Αλλά αν το ζευγάρι είναι καλά… Δεν φταίει πάντα ο τρίτος, αλλά ο άνθρωπος που αφήνει περιθώρια ή λέει άλλα στο άλλο πρόσωπο και προκαλούνται λάθος μηνύματα. Βγαλμένο από τη ζωή.»

Ιωάννα Μαλέσκου: Αποκαλύπτει αν έχει κάνει πλαστική και απαντά για τις σβησμένες φωτογραφίες - "Έχω πολύ καλή αισθητικό!"

Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε καλεσμένη στο dot. και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα για τις πλαστικές επεμβάσεις και τις σβησμένες φωτογραφίες στο instagram της!

Η παρουσιάστρια δε δίστασε να παίξει και το παιχνίδι των ερωτήσεων «η ώρα της αλήθειας», όπου απαντάς με ένα «ναι» ή ένα «όχι».

Ανάμεσα στις ερωτήσεις ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος τη ρώτησε αν έχει κάνει κάποια παρέμβαση στην εμφάνισή της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου απαντώντας με ειλικρίνεια, είπε: «Είμαι υπέρ του να κάνεις πράγματα που σε κάνουν να αισθάνεσαι καλά. Και δόξα των Θεώ έχω πολύ καλή αισθητικό».

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε για πρώτη φορά για ποιον λόγο έσβησε από το Instagram πριν έρθει στην Αθήνα, πολλές από τις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει, κάποιες εκ των οποίων ιδιαίτερα σέξι.

«O λόγος που κατέβασα τις φωτογραφίες δεν είναι επειδή κάποιος μου υπέδειξε να τις κατεβάσω. Ήταν γιατί εγώ άρχισα να αλλάζω και να μπαίνω σε μια άλλη σφαίρα. Μια νέα ζωή και μια νέα διαφορετική συνθήκη. Οπότε εγώ έκρινα, πως πρέπει να κάνω ένα restart ως άνθρωπος. Όχι γιατί κάποιος μου είπε κοριτσάκι μου πρέπει να τις σβήσεις. Αλίμονο. Δείτε την γκάφα της on air!

Δηλαδή ήμουν ακόμη σε μια φάση της ζωής μου, που είχαν φύγει άνθρωποι από τη ζωή μου και εγώ εξακολουθούσα να έχω, αγνοώντας πόσο καιρό πίσω, φωτογραφίες μαζί τους. Δεν μου έκανε κάτι κακό, αλλά δεν υπήρχαν αυτά τα σημεία. Μπήκα σε διαδικασία και μέσα μου και γενικά στο τι δίνω στον κόσμο.

Γιατί το προφίλ μου στα social media είναι ανοικτό. Με αποτέλεσμα ο καθένας να μπορεί να δει κάτι και πιθανώς, κάτι που εγώ αγνοώ. Επειδή δεν αφιέρωνα χρόνο να φιλτράρω πράγματα» εξήγησε η Ιωάννα Μαλέσκου.Ιωάννα Μαλέσκου