Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ποζάρει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο αγκαλιά με ένα αγαπημένο της πρόσωπο

Με ποιον φωτογραφίστηκε;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ποζάρει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο αγκαλιά με ένα αγαπημένο της πρόσωπο

Τα Χριστούγεννα μπορεί να μην έχουν έρθει ακόμη επίσημα, μιας και έχουμε Νοέμβριο, αλλά οι περισσότεροι έχουν ξεκινήσει ήδη τις ετοιμασίες και τη διακόσμηση του σπιτιού τους. Στο ίδιο μοτίβο κινείται και η Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία φωτογραφήθηκε μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο παρέα με ένα αγαπημένο πρόσωπο της.

"Μόδα" έχει γίνει τον τελευταίο καιρό με τα πρόσωπα της σόου μπιζ να ανεβάζουν το ένα μετά το άλλο φωτογραφίες με το χριστουγεννιάτικο τους δέντρο.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη Ντορέττα η οποία στόλισε το σπίτι της και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram.

Η ίδια πόζαρε με την πολυαγαπημένη της αδερφή δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της και έγραψε:

“Διαφορετικά Χριστούγεννα φέτος ,αλλά πάντα με πολλή αγάπη”.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία της Ντορέττας Παπαδημητρίου με την αδερφή της όπως και την φωτογραφία με μαγιό και χωρίς ρετούς:

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ποζάρει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο αγκαλιά με την αδερφή της

Λεζάντα της φωτογραφία της Ντορέττας

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ποζάρει με την μητέρα και την αδερφή της

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ποζάρει με την μητέρα και την αδερφή της σε σπάνια φωτογραφία που δεν έχουμε ξαναδεί. Με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας της η ίδια έσπευσε να της στείλει τα χρόνια πολλά με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

Η ίδια ως λάτρης των social media, δεν μπόρεσε να κρατήσει μυστική αυτή τη χαρούμενη στιγμή, και για αυτό έσπευσε να στείλει τα δικά της χρόνια πολλά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Χαρακτηριστικά έγραψε, "Χρόνια πολλά μάνα μας.Σ´αγαπάμε και σ´ευχαριστούμε για όλα όσα κάνεις για εμάς. Όσο κι αν μεγαλώσαμε ,πάντα θα έχουμε ανάγκη την αγκαλιά σου .Να σε χαιρόμαστε.Είσαι η δύναμη μας".

Μιας και μιλάμε για την παρουσιάστρια και ηθοποιό, εσείς ακούσατε που έχασε την ψυχραιμία της σε ερωτική σκηνή; «Σταμάτησα το γύρισμα»