Εμμάνουελ Ελοζιεούα: Σπάει τη σιωπή του μετά τη δεύτερη αποχώρησή του από το GNTM 3

Η πρώτη του ανάρτηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εμμάνουελ Ελοζιεούα: Σπάει τη σιωπή του μετά τη δεύτερη αποχώρησή του από το GNTM 3

Ο Εμμάνουελ Ελοζιεούα ήταν ο παίκτης που αποχώρησε χθες βράδυ από το GNTM 3 για δεύτερη φορά, μετά από μία πολύ απαιτητική δοκιμασία. Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram, θέλησε να «σπάσει» τη σιωπή του.

Πρόκειται για έναν από τους πιο αγαπητούς παίκτες του ριάλιτι μοντέλων. Η απόδοσή του ωστόσο χθες σε συνδυασμό με το ντεσαβαντάζ που είχε, τον έκαναν να δει την πόρτα της εξόδου. Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο.

Στην πρώτη του ανάρτηση στο Instagram μετά την αποχώρησή του από το GNTM, ο Εμμάνουελ έγραψε: «The Journey just begins. Πρώτον συγχαρητήρια σε όσους καταλάβαιναν τι έλεγα στην τηλεόραση. Έφτασε η σειρά δυστυχώς να αποχωρήσω από το παιχνίδι (2η φορα) θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για την αγάπη κι την υποστήριξη κι ένα συγνώμη για κάποιες περιπτώσεις που τύχαινε να ξεφύγω από τον χαρακτήρα μου.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά με τα οποια το έζησα ολο αυτο κι στους ανθρώπους μπροστά αλλα κι ΠΙΣΩ από τους κάμερες. (Συντάκτες, ηχολήπτες, εικονοληπτες και όλα τα ατομα της παραγωγής) που έκαναν αυτη την εμπειρία αξιοζήλευτη. Έχουμε κι λέμε λοιπόν ανυπομονώ για τις νέες εμπειρίες κι να γνωρίσω όλους εσάς αλλά κι να με ξαναγνωρίσετε».

Εμμάνουελ Ελοζιεούα GNTM 3

Υβόννη Μπόσνιακ: Τα "τσουχτερά" σχόλια για το GNTM 3 - "Κανένα σοβαρό πρακτορείο δεν..."

Η σχεδιάστρια Υβόννη Μπόσνιακ έδωσε συνέντευξη στο Enjoy και μίλησε για το Style Me Up αλλά και για το πως βλέπει το GNTM 3.

«Βλέπω τηλεόραση, λίγο από όλα, μου αρέσει να έχω άποψη για ό,τι συμβαίνει» σημειώνει χαρακτηριστικά η Υβόννη Μπόσνιακ. «Βλέπω πρώτα απ’ όλα το My Style Rocks, μια που εκεί συμμετέχει η υπέροχη Έλενα Χριστοπούλου. Όλη η επιτροπή είναι φανταστική. Και οι συμβουλές τους για τη μόδα και τα ντυσίματα πιστεύω ότι είναι σημαντικές και σωστές».

«Το GNTM είναι ένα φανταστικό τηλεοπτικό προϊόν που βοηθάει τα παιδιά που συμμετέχουν λόγω δημοσιότητας. Μερικά πράγματα φυσικά είναι υπερβολικά, δεν πιστεύω ότι έχουν σχέση με τη μόδα. Κανένα σοβαρό πρακτορείο μόδας δεν μπορεί να σε βάλει σε μια δοκιμασία που δεν θέλεις να συμμετέχεις, όπως π.χ. το να φοβάσαι το νερό ή τα έντομα. Απλά δεν θα πάρεις τη συγκεκριμένη δουλειά, αλλά θα πάρεις μια επόμενη την επόμενη ημέρα» πρόσθεσε η Υβόννη Μπόσνιακ. Δείτε ωστόσο την φανταστική φωτογραφία της κόρης της,