«Λύγισε» στον αέρα της ΕΡΤ η Πέμη Ζούνη - «Ήταν ένα σοκ...»

Όλα όσα είπε για την περιπέτεια της κόρης της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Λύγισε» στον αέρα της ΕΡΤ η Πέμη Ζούνη - «Ήταν ένα σοκ...»

Η Πέμη Ζούνη βρέθηκε χθες στην εκπομπή της ΕΡΤ, Σημείο Συνάντησης μαζί με τη Γιώτα Νέγκα και δε δίστασε να «λυγίσει» στον αέρα καθώς αναφέρθηκε στην περιπέτεια που έζησε πριν από λίγα χρόνια με την υγεία της η κόρη της, ξεκαθαρίζοντας πως ήταν ένα σοκ.

Όπως εξήγησε η επιτυχημένη ηθοποιός, όλα όσα βίωσε με την κόρη της, αποτέλεσαν μάθημα για τη ζωή της.

Η Γιώτα Νέγκα είπε: «Πριν από δέκα χρόνια έχασα τον μπαμπά μου, τον έχασα πολύ γρήγορα και πολύ ξαφνικά. Άλλαξα κομμάτια της ζωής μου που λίγο με είχαν πάρει μαζί τους. Πάντα συμβαίνει από ένα σοκ».

Και τότε η Πέμη Ζούνη αποκάλυψε συγκινημένη: «Ήταν ένα σοκ με την υγεία της κόρης μου και επειδή είχα περάσει μια άσχημη επαγγελματική εμπειρία ήμουν πολύ στη μιζέρια. Έρχεται η πίστα η καινούρια, το μαθηματάκι για να ξεκολλήσω. Σε χρόνο dt βρέθηκα στο Λονδίνο, εγχειρίστηκε η Ελεονώρα, όλα πήγαν πολύ καλά. Ήταν τόσο γλυκά προφυλαγμένο το μάθημα. Τόσο όμορφα το μετά, τόσο ωραίο μάθημα που λες είμαι τυχερή»!

Μιας και είπαμε βέβαια για την Πέμη Ζούνη, δείτε εδώ τις σημερινές εξελίξεις από τη σειρά που πρωταγωνιστεί, τις 8 Λέξεις.

Λίγα λόγια για την Πέμη Ζούνη

Η Πέμη Ζούνη (Αθήνα 7 Φεβρουαρίου 1956) είναι Ελληνίδα ηθοποιός και πολιτικός. Είναι κόρη του κονφερασιέ Λάμπρου Ζούνη. Κατοικούσε αρχικά στο Μεταξουργείο και αργότερα στο Μαρούσι.

Το 1979 αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα παρακολούθησε την ύλη του δεύτερου έτους του τμήματος Lettres Modernes στο Πανεπιστήμιο Ναντέρ στο Παρίσι ενώ έκανε και μαθήματα πιάνου, φλογέρας και θεωρίας της μουσικής στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών. Κατά τη χρονική περίοδο 1971-1978 έκανε μαθήματα χορού, κλασικού και μοντέρνου ενώ το 1982 αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, συμμετέχοντας και σε θεατρικές παραγωγές του.

Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά της ΕΡΤ "Γιάννης και Μαρία", με πρωταγωνιστές στους ομώνυμους ρόλους την ίδια και τον Ηλία Γιαννίτσο.

Το 1985 κέρδισε το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία "Μια τόσο μακρινή απουσία", μαζί με τη Θέμιδα Μπαζάκα για την ερμηνεία της στα "Πέτρινα Χρόνια". Το 1996 δάνεισε τη φωνή της στην Εσμεράλδα στην ελληνική μεταγλώττιση της ταινίας Η Παναγία των Παρισίων. To 2004 βραβεύτηκε με το έπαθλο "Μαρίκα Κοτοπούλη".

TAGS