Προειδοποιεί για μηνύσεις η Μαργαρίτα Θεοδωράκη - «Δεν είμαι ζητιάνα»

Η ανάρτηση - «καρφί»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Προειδοποιεί για μηνύσεις η Μαργαρίτα Θεοδωράκη - «Δεν είμαι ζητιάνα»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Μαργαρίτα Θεοδωράκη προειδοποίησε πως είναι έτοιμη να προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν είναι ζητιάνα και πως βρέθηκε σε ανάγκη.

Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη δεν άφησε να πέσουν κάτω όλες οι κριτικές που δέχθηκε εδώ και μερικές μέρες, από τη στιγμή που έκανε την ανάρτηση μέσα από την οποία ζήτησε τη βοήθεια των διαδικτυακών της φίλων.

Έτσι, μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο, απάντησε σε όλους για όλα και έριξε τα δικά της «καρφιά».

«Πάνε να πεθάνουν τον πατέρα μου γιατί κανιβαλίζουν τρώγοντας τις σάρκες του… Ο πατέρας μου δυστυχώς τα διαβάζει και χάνεται μέσα στη δυστυχία. Φοβάμαι πως δεν θα αντέξει… Και τότε…».

Περνώντας στις Κατίνες η Μαργαρίτα Θεοδωράκη αναφέρεται στο πρόσωπο της Έλενας Ακρίτα με τα παρακάτω λόγια: «Δεν περίμενα να είσαι τόσο κουτσομπόλα. Έγινες Κατίνα… Δεν σε θαυμάζω πια. Σε λυπάμαι. Αντί να κουτσομπολεύεις δε μου στέλνεις κανα σακί ξηρά τροφή, δεν κοστίζει πάνω από 20 ευρώ…».

Αμέσως μετά η Μαργαρίτα «καταθέτει» πως προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές απέναντι σε όσους την ξεφτίλισαν, ξεφτιλίζοντάς τους με τον ίδιο τρόπο. Και επαναλαμβάνει: «Δεν είμαι ζητιάνα»…

Μαργαρίτα Θεοδωράκη ανάρτηση Facebook

Ελένη Βιτάλη: Σχολίασε την δημοσιοποίηση της κόρης του Θεοδωράκη - "Όλα αυτά τα περνάει από την καλοπέραση..."

Η τραγική εξομολόγηση της κόρης του Μίκη Θεοδωράκη Μαργαρίτας στην οποία δήλωσε πως είναι στα πρόθυρα της αυτοκτονίας σχολίασε η Ελένη Βιτάλη.

Η 62χρονη Μαργαρίτα συγκλόνισε το πανελλήνιο με την παρακάτω δήλωση «Πώς να ζήσουμε; Πώς να δώσω τα χρήματα για τον ΕΝΦΙΑ, για την περίθαλψη του πατέρα μου; Τα πάντα έχουν πέσει στο κεφάλι μου. Μας έκοψαν το ρεύμα, φαγητό δεν έχουμε ούτε για εμάς ούτε για τα ζώα που περιθάλπω. Αν μας κόψουν και το νερό, δεν μου μένει τίποτε άλλο πάρα να δέσω μια θηλιά στον λαιμό μου και να πεθάνω» στην εφημερίδα «Espresso»

Και συνέχισε «Ο γολγοθάς μας ξεκίνησε από τον περασμένο Φεβρουάριο. Λόγω της συμπλήρωσης των 95 ετών από τη γέννηση του πατέρα μου, είχαμε κλείσει 45 συναυλίες. Εξαιτίας όμως του κορωνοϊού οι συναυλίες αυτές κατέληξαν από 45 σε… πέντε, από τις οποίες οι τρεις είναι απλήρωτες».

Μαργαρίτσα θεοδωράκη

Τα λόγια την συγκίνησαν την Ελένη Βιτάλη η οποία με τη σειρά της θέλησε να βάλει στη θέση τους κάποια πράγματα που ακούγονται.

«Ό,τι περνάει τώρα η κυρία Θεοδωράκη το περνάει από την “καλοπέραση” που έζησε εκείνη με τους αξιόλογους γονείς της μια ζωή και ειδικά τον Μίκη μας, που είναι πάνω από όλα δικός της πατέρας! Μόνο ευγνωμοσύνη θα έπρεπε να νιώθουμε όλοι μας. Και να μην ξεχνάμε πως είναι και η Μαργαρίτα παράπλευρη “απώλεια”, μιας και όλοι κάτι κερδίσαμε από αυτά που πέρασε η οικογένεια Θεοδωράκη». Δείτε μια σπαρακτική δήλωση της τραγουδίστριας.

Και αναφέρθηκε και σε εκείνους που έκριναν αρνητικά το γεγονός ότι η Μαργαρίτα Θεοδωράκη δημοσιοποίησε την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει: «Μη φοβάστε δεν θα σας πάρει τίποτα ούτε την αδιάκριτη κριτική σας! Eχει μάθει στα πολύ δύσκολα, δυστυχώς και ευτυχώς! Κρεμάστε την και πάντα “άξιοι”… και πάνω από όλα ούτε φαρισαίοι ούτε αγνώμονες! Αλίμονο» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Βιτάλη.