"Κάγκελο" ο Γιώργος Παπαδάκης - Ο Μουτσινάς του έστειλε δώρο ένα...

«Τρελάθηκε» ο παρουσιαστής!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε σήμερα το πρωί πράξη την υπόσχεσή του και έτσι, έστειλε δώρο στον Γιώργο Παπαδάκη ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μόλις το είδε ο παρουσιαστής στον αέρα της εκπομπής του, έμεινε «κάγκελο» και του αφιέρωσε ένα βίντεο.

Χθες το πρωί, ο Γιώργος Παπαδάκης τόνισε πως ενώ ο Μουτσινάς του είχε υποσχεθεί ένα δέντρο, δεν του το έστειλε ποτέ - δείτε εδώ την επική του ατάκα.

Από τη μεριά του λοιπόν, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ στόλισε χθες στον αέρα της εκπομπής του το δέντρο που προόριζε για τον Γιώργο Παπαδάκη και σήμερα ο δεύτερος το είδε να μπαίνει ξαφνικά στο πλατό του «Καλημέρα Ελλάδα».

Μάλιστα, πριν πέσει το βίντεο αφιέρωμα στον Νίκο Μουτσινά, ο Γιώργος Παπαδάκης του ευχήθηκε να βγάλει μαλλιά.

Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά στην απαίτηση του Παπαδάκη - Προκάλεσε on air να...

Χαμό έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες το.. παράπονο του Γιώργου Παπαδάκη για το χριστουγεννιάτικο δέντρο που όλο ζητά και ποτέ δεν του φέρνουν στην εκπομπή. Για αυτό, ο Νίκος Μουτσινάς του είχε υποσχεθεί ότι θα του εκπληρώσει την απαίτηση του.

Παρόλα αυτά, ο Μουτσινάς φάνηκε να μένει στα λόγια με αποτέλεσμα ο Γιώργος Παπαδάκης να ζητάει τον λόγο και να τον προκαλεί ξανά να εκπληρώσει όλα όσα υποσχέθηκε.

Ασφαλώς, το συγκεκριμένο απόσπασμα έπαιξε στην σημερινή Χρυσή Τηλεόραση με τον Νίκο Μουτσινά, εκτός από το να τον βλέπουμε.. μπλε, να αντιδρά και να προκαλεί τους συνεργάτες του να φέρουν στο πλατό του Γιώργου Παπαδάκη το πολυπόθητο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Δείτε αναλυτικά το ακόλουθο βίντεο: