Έκτακτο: Απίστευτη τηλεοπτική ανατροπή με την Ελεονώρα Μελέτη στον ALPHA

Αυτό είναι το τηλεοπτικό της μέλλον

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκτακτο: Απίστευτη τηλεοπτική ανατροπή με την Ελεονώρα Μελέτη στον ALPHA

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον της Ελεονώρας Μελέτη καθώς μόλις πριν από λίγο έγινε γνωστή μία απίστευτη τηλεοπτική ανατροπή που πρόκειται να συμβεί και αφορά τη συνεργασία της με τον ALPHA.

Μετά το άδοξο τέλος της συνεργασίας της Ελεονώρας Μελέτη με τον Νίκο Μάνεση και το ξαφνικό τέλος της εκπομπής της, πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται αν τελικά θα δούμε ξανά την παρουσιάστρια σε μία δικιά της εκπομπή.

Τα νέα έγιναν γνωστά μόλις πριν από λίγο μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega και από τον δημοσιογράφο, Άρη Καβατζίκη.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Άρη Καβατζίκη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η παρουσιάστρια όχι μόνο παραμένει στο κανάλι, αλλά επιστρέφει στην αγαπημένη της late night ζώνη.

Αυτό σημαίνει πως σε λίγο καιρό θα ξαναδούμε τα Μεσάνυχτα μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, αν και πριν από λίγο καιρό είχε ακουστεί πως η παρουσιάστρια θα φύγει από το κανάλι.

Ο κακός χαμός στον ALPHA - Καταγγέλλει την σύμβαση της Ελεονώρας Μελέτη

Ο κακός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στον ALPHA λόγω της λήξης της συνεργασίας του με την Ελεονώρα Μελέτη. Ωστόσο, όπως φαίνεται ο πόλεμος δεν λέει να σταματήσει. Δημοσίευμα θέλει το κανάλι να καταγγέλλει την σύμβαση της παρουσιάστριας.

Η λήξη της συνεργασίας τους οφείλεται σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού «Τηλέραμα», όχι στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη». αλλά στο κακό κλίμα που επικρατούσε πίσω από τις κάμερες, με την υπόθεση να έχει φτάσει στο νομικό τμήμα του σταθμού.

Οι υπεύθυνοι του σταθμού, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εξετάζουν με κάθε λεπτομέρεια το συμβόλαιο, προκειμένου να αποφασιστεί τι συμφέρει να κάνει και τι όχι.

Το δημοσίευμα επίσης, αναφέρει πως η διεύθυνση αποφάσισε να προχωρήσει σε καταγγελία στη σύμβαση της Ελεονώρας Μελέτη. Χαρές για τον Νίκο Μάνεση μετά το «διαζύγιο» με την Ελεονώρα Μελέτη.