Γιώτα Νέγκα: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της τραγουδίστριας - Δεν της φαίνεται καθόλου

Το αποκάλυψε η ίδια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώτα Νέγκα: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της τραγουδίστριας - Δεν της φαίνεται καθόλου

Η Γιώτα Νέγκα ήταν χθες καλεσμένη στην εκπομπή Σημείο Συνάντησης και μεταξύ άλλων θέλησε να αποκαλύψει στο τηλεοπτικό κοινό την πραγματική της ηλικία, και η αλήθεια είναι πως δεν της φαίνεται καθόλου. Βέβαια η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως η Google βγάζει διαφορετικό νούμερο.

Στη συζήτησή της με την Πέμη Ζούνη, η Γιώτα Νέγκα ξεκαθάρισε πως εδώ και καιρό έχει παρατηρήσει ότι η Google της προσθέτει μερικά χρόνια και για τον λόγο αυτό, μία φίλη της αποφάσισε να το αλλάξει.

«Γκουγκλάρουν και βρίσκουν την ηλικία μας αν θέλουν. Εμένα στη Google με έχουν τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη.

Πρόσφατα το διόρθωσε μι φίλη μου, γιατί μου δεν το άντεχε και μου έλεγε ‘δεν μπορώ να το βλέπω, να το διορθώσω’», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Η Γιώτα Νέγκα, αν δεν έχει γίνει ξανά κάποια αλλαγή στην Google, είναι 56 ετών.

Ποια είναι ωστόσο η πραγματική ηλικία της Αρετής Λις; Δείτε εδώ!

Πέρα από την ηλικία της Γιώτας Νέγκα, στην εκπομπή αποκαλύφθηκε και η περιπέτεια που έζησε η κόρη της Πέμη Ζούνη

Η Πέμη Ζούνη βρέθηκε χθες στην εκπομπή της ΕΡΤ, Σημείο Συνάντησης μαζί με τη Γιώτα Νέγκα και δε δίστασε να «λυγίσει» στον αέρα καθώς αναφέρθηκε στην περιπέτεια που έζησε πριν από λίγα χρόνια με την υγεία της η κόρη της, ξεκαθαρίζοντας πως ήταν ένα σοκ.

Όπως εξήγησε η επιτυχημένη ηθοποιός, όλα όσα βίωσε με την κόρη της, αποτέλεσαν μάθημα για τη ζωή της.

Η Γιώτα Νέγκα είπε: «Πριν από δέκα χρόνια έχασα τον μπαμπά μου, τον έχασα πολύ γρήγορα και πολύ ξαφνικά. Άλλαξα κομμάτια της ζωής μου που λίγο με είχαν πάρει μαζί τους. Πάντα συμβαίνει από ένα σοκ».

Και τότε η Πέμη Ζούνη αποκάλυψε συγκινημένη: «Ήταν ένα σοκ με την υγεία της κόρης μου και επειδή είχα περάσει μια άσχημη επαγγελματική εμπειρία ήμουν πολύ στη μιζέρια. Έρχεται η πίστα η καινούρια, το μαθηματάκι για να ξεκολλήσω. Σε χρόνο dt βρέθηκα στο Λονδίνο, εγχειρίστηκε η Ελεονώρα, όλα πήγαν πολύ καλά. Ήταν τόσο γλυκά προφυλαγμένο το μάθημα. Τόσο όμορφα το μετά, τόσο ωραίο μάθημα που λες είμαι τυχερή»!

Μιας και είπαμε βέβαια για την Πέμη Ζούνη, δείτε εδώ τις σημερινές εξελίξεις από τη σειρά που πρωταγωνιστεί, τις 8 Λέξεις.