Αντελίνα - Χάρης Βαρθακούρης: Το "άκυρο" στον ΑΝΤ1 μετά τις υπογραφές με τον ΣΚΑΙ

Το τηλεφώνημα που δεν σήκωσε ποτέ όταν υπέγραφε το συμβόλαιο με το κανάλι του Φαλήρου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αντελίνα - Χάρης Βαρθακούρης: Το

Χαμός επικράτησε στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου» με την είδηση που έγινε γνωστή για την Αντελίνα Βαρθακούρη και τον σύζυγό της Χάρη. Όπως αποκαλύφθηκε, μετά τις υπογραφές που έβαλε με τον ΣΚΑΙ, ο ΑΝΤ1 της πρότεινε εκπομπή την οποία και ακύρωσε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκε στην πρωινή εκπομπή, την ώρα που η παρουσιάστρια βρισκόταν στα γραφεία του σταθμού και υπέγραφε, την καλούσαν από τον ΑΝΤ1, ωστόσο δεν μπορούσε να το σηκώσει.

Όταν λοιπόν βγήκε έξω και κάλεσε πίσω, της πρότειναν από το κανάλι, μαζί με τον Χάρη Βαρθακούρη να παρουσιάσει την Φάρμα, μια πρόταση που ακύρωσε λόγω της συμφωνίας της με τον ΣΚΑΙ.

Οι πρώτες δηλώσεις της Αντελίνας Βαρθακούρη για τον ΣΚΑΪ - «Είμαι πολύ χαρούμενη! Θα είναι...»

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις για τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως είναι πολύ χαρούμενη για αυτό που πρόκειται να συμβεί.

Χθες έγινε γνωστό πως η αγαπημένη παρουσιάστρια θα αναλάβει μία δική της εκπομπή στο Σαββατοκύριακο του ΣΚΑΪ - δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες- έχοντας πάντα στο πλευρό της τον αγαπημένο της σύζυγο, Χάρη Βαρθακούρη.

Η κάμερα του Ευτυχείτε την εντόπισε σήμερα και μίλησε για πρώτη φορά για τη συμφωνία που έκλεισε με το κανάλι του Φαλήρου.

«Να περιμένουμε το κανάλι;», ήταν η πρώτη της δήλωση στη ρεπόρτερ της εκπομπής και συνέχισε με μια ατάκα που θα συζητηθεί καθώς υποσχέθηκε ένα πολύ ωραίο 2021.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ να ευχηθώ τα καλύτερα σε όλη την ομάδα και πιστεύω πως το 2021 θα είναι μια ωραία χρονιά κι εγώ θα κάνω τα πάντα για αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενη», είπε.