Βαλέρια Χοψονίδου: Την «τσάκωσαν» στη Γλυφάδα με τα παιδιά της Ολυμπίας και του Βασίλη Σπανούλη

Φορούσαν όλοι μάσκες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βαλέρια Χοψονίδου: Την «τσάκωσαν» στη Γλυφάδα με τα παιδιά της Ολυμπίας και του Βασίλη Σπανούλη

Στην Γλυφάδα «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την Βαλέρια Χοψονίδου, με τα 3 από τα 6 ανίψια της, παιδιά της αδερφής της Ολυμπίας Χοψονίδου και του συζύγου της, Βασίλη Σπανούλη.

Η τρυφερή θεία, έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στα αγγελούδια της αδερφής της και όταν έχει ελεύθερο χρόνο, λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί τους.

Έτσι πριν από λίγες ημέρες, φορώντας τις μάσκες τους και τηρώντας τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, τα πήρε και πήγαν να τους αγοράσει ότι λιχουδιές ήθελαν, βγαίνοντας λίγο έξω από το σπίτι.

Βέβαια, να σημειώσουμε πως η Ολυμπία με την Βαλέρια μοιάζουν πάρα πολύ και εύκολα μπορεί κάποιος - στις συγκεκριμένες φωτογραφίες - να τις μπερδέψει.

Βαλέρια Χοψονίδου αδερφή Ολυμπίας

Βαλέρια Χοψονίδου παιδιά Ολυμπίας Βασίλη Σπανούλη

Να σημειώσουμε πως πριν από μερικές ημέρες, η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης πέρασαν στιγμές απόλυτης ευτυχίας στο σπίτι τους με τα γενέθλια που είχε το ένα τους παιδάκι.

Ολυμπία Χοψονίδου: Η απίστευτη "σπόντα" για τα παιδιά της με τον Βασίλη Σπανούλη

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλη έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια που αποτελείται από 6 παιδιά, στα οποία έχουν τεράστια αδυναμία. Βέβαια, όταν έχεις μεγάλη οικογένεια έχεις και... περισσότερες γκρίνιες. Στο instagram της λοιπόν το μοντέλο "πέταξε" την χιουμοριστική "σπόντα" της με μια φωτογραφία.

Η Ολυμπία Χοψονίδου δεν είναι και πολύ φαν των social media για αυτό και κάνει σπάνιες αναρτήσεις, στον προσωπικό της λογαριασμό. Όποτε λοιπόν κάνει κάποια δημοσίευση, δεν γίνεται να μην μπούμε να την δούμε.

Πριν λίγες ώρες λοιπόν, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια άκρως χιουμοριστική φωτογραφία με μια μαμά πάπια και τα παπάκια της, θέλοντας έτσι να δείξει τι περνάει και η ίδια όταν βγαίνει βόλτα με τα 6 παιδιά της.

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλης παιδιά

Βασίλης Σπανούλης - Ολυμπία Χοψονίδου: Το γιόρτασαν στον τεράστιο κήπο του σπιτιού τους με τα παιδιά τους

Ο Βασίλης Σπανούλης, γιόρτασε τα γενέθλια του με ένα όμορφο party στον τεράστιο κήπο του σπιτιού του, με την σύζυγό του, Ολυμπία Χοψονίδου και τα 6 παιδιά του να είναι στο πλευρό του.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έκλεισε 38 του χρόνια και δεν γινόταν να μην του ετοιμάσουν ένα party έκπληξη με τα αγαπημένα του πρόσωπα και τούρτα... υπερπαραγωγή.

Έτσι λοιπόν, την Παρασκευή το βράδυ στον κήπο του σπιτιού τους μαζί με τους φίλους και τα παιδιά τους διοργάνωσαν μπάρμπεκιου, ενώ η τούρτα που του ετοίμασε η Ολυμπία Χοψονίδου ήταν απίστευτη.

Στο Instagram αναρτήθηκαν αρκετές φωτογραφίες από την όμορφη ημέρα που πέρασαν. Ο Βασίλης Σπανούλης μάλιστα, σε μια από αυτές πόζαρε όλο καμάρι δίπλα από την οικογένεια του. Δείτε πόσο μοιάζει ωστόσο ο μπασκετμπολίστας με την κόρη του. Θα "μείνετε".

Βασίλης Σπανούλης Ολυμπία Χοψονίδου

Βασίλης Σπανούλης ηλικία

Βασίλης Σπανούλης γενέθλια