Big Brother Spoiler: Νέος μεγάλος καυγάς στο σπίτι - Βγαίνουν και πάλι τα μαχαίρια

Με πρωταγωνίστρια τη Σοφία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother Spoiler: Νέος μεγάλος καυγάς στο σπίτι - Βγαίνουν και πάλι τα μαχαίρια

Λίγες ώρες πριν βγει στον αέρα το νέο επεισόδιο του Big Brother, καθώς σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε της Κατερίνας Καινούργιου, σήμερα θα σημειωθεί ένας νέος μεγάλος καυγάς μέσα στο σπίτι καθώς οι παίκτες δε θα διστάσουν να βγάλουν και πάλι τα «μαχαίρια».

Πρωταγωνίστρια θα είναι για ακόμα μία φορά η Σοφία Δανέζη η στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας αποστολής με το στρατόπεδο, θα τα βάλει με τον Γρηγόρη και θα τον κατηγορήσει ότι δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλει κάθε φορά.

Ο Γρηγόρης θα αντιδράσει και κάπως έτσι θα ανέβουν και πάλι οι τόνοι. Μιας και λέμε για το Big Brother, δείτε εδώ με ποιον τρόπο «άδειασε» την Άννα Μαρία ο Μακρίδης.

Big Brother: Μετανιωμένη η Ραΐσα μετά τον σάλο που έγινε για το πάρτι - «Ζητώ συγγνώμη»

Η Ραΐσα του Big Brother μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και φάνηκε να είναι πραγματικά μετανιωμένη για το πάρτι που έγινε και δημιούργησε σάλο στο διαδίκτυο και όχι μόνο. Μάλιστα θέλησε να ζητήσει και συγγνώμη για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε.

Μόλις χθες βγήκαν στη δημοσιότητα μερικά πλάνα που «καίνε» τις πρώην παίκτριες του ριάλιτι οι οποίες οργάνωσαν ένα πάρτι. Η Ραΐσα για τον λόγο αυτό δεν βρέθηκε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, ενώ οι συντελεστές της εκπομπής δεν δίστασαν να την «αδειάσουν» live!

«Δεν έχω γενέθλια! Τα γενέθλιά μου είναι 2 Ιουλίου! Είμαι καρκίνος! Όταν βγήκα από το παιχνίδι, έμεινα στην Αφροδίτη με τον συγκάτοικο της. Είχε γενέθλια και ήρθαν οι γείτονες να κόψουμε μια τούρτα.

Σίγουρα προσέχω, δεν θα έκανα κάτι για να κινδυνέψει ο εαυτός μου. Αν ήταν κάτι λάθος ζητάω συγγνώμη! Δεν ήθελα να προκαλέσω κανέναν, ούτε να κάνω κακό σε κανέναν. Ούτε χορεύαμε, ούτε είχα γενέθλια, τίποτα», είπε χαρακτηριστικά η Ραΐσα.