Θρήνος - Πέθανε στα 52 ο Τζον Γκίλμπερτ Γκετί

Βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρήνος - Πέθανε στα 52 ο Τζον Γκίλμπερτ Γκετί

Πέθανε σε ηλικία μόλις 52 ετών ο Τζον Γκίλμπερτ Γκετί, εγγονός του μεγιστάνα του πετρελαίου Ζαν Πολ Γκετί. Όπως έγινε γνωστό, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Η οικογένεια επιβεβαίωσε τον θάνατό του χθες, σημειώνοντας πως ο κληρονόμος της αυτοκρατορίας, που ήταν μουσικός στο επάγγελμα, άφησε την τελευταία του πνοή, την Παρασκευή στον Σαν Αντόνιο του Τέξας.

«Με βαριά καρδιά ο Γκόρντον Γκετί ανακοινώνει τον θάνατο του γιου του, Τζον Γκίλμπερτ Γκέτι. Ο Τζον αφήνει πίσω την κόρη του, Ίβι Γκετί, την οποία αγαπούσε πάρα πολύ και τους αδερφούς του Πίτερ και Μπίλι. Ο αδερφός του, Άντριου, προηγήθηκε του Τζον. Η μητέρα του, Αν Γκίλμπερτ Γκετί απεβίωσε τον Σεπτέμβριο. Ο Τζον ήταν ένας ταλαντούχος μουσικός που αγαπούσε το ροκ εν ρολ. Θα μας λείψει βαθιά», ανέφερε ο εκπρόσωπος της οικογένειας. Πέθανε και ηθοποιός από τη σειρά. Έρωτας Μετά. Θρήνος στον ALPHA.

Θρήνος! Πέθανε ο Ντέιβιντ Ντίνκινς

Θρήνος έχει ξεσπάσει με την είδηση πως ο Ντέιβιντ Ντίνκινς, ο πρώτος - και μοναδικός μέχρι σήμερα -Aφροαμερικανός δήμαρχος της Νέας Υόρκης, πέθανε χθες Δευτέρα σε ηλικία 93 ετών, δήλωσε ενημερωμένη πηγή στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

Ο Δημοκρατικός πολιτικός γεννήθηκε το 1927 στο Τρέντον, στην πολιτεία Νιού Τζέρζι. Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Χάουαρντ και στη σχολή νομικής του Μπρούκλιν. Αναδείχθηκε στις τάξεις του Δημοκρατικού κόμματος στο Χάρλεμ, ενώ θρήνος έχει ξεσπάσει και για τον θάνατο του Πάτρικ Κουίν.

Πηγή: protothema.gr

Θρήνος - Πέθανε ο Βασίλης Ταπές

Πέθανε σε ηλικία 64 ετών ο μουσικός Βασίλης Ταπές, ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία των Σερρών. Ο άτυχος καλλιτέχνης έδωσε για δύο εβδομάδες σκληρή μάχη στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Τρικαλινός στην καταγωγή ο Βασίλης Ταπές βρέθηκε στις Σέρρες στα μέσα της δεκαετίας του ‘80 όταν διορίστηκε ως μουσικός της Δευτεροβάθμιας Eκπαίδευσης. Ανήσυχο πνεύμα παραιτήθηκε από το Δημόσιο διαγράφοντας λαμπρή πορεία ως επαγγελματίας μουσικός και ως επιχειρηματίας.

Αρχικά ίδρυσε το Ωδείο “Ταπέ” στις αρχές της δεκαετίας του ‘90 στην πόλη των Σερρών και λίγο αργότερα ίδρυσε παραρτήματα στο Σιδηρόκαστρο και τη Νιγρίτα, ενώ ακολούθως δημιούργησε τρία ωδεία στο Νομό Θεσσαλονίκης.

Μεγάλη είναι η προσφορά του στην μουσική, την καλλιέργεια της αστικής κουλτούρας και συμπεριφοράς.

Συμμετείχε σε πολλές καλλιτεχνικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και από τις σχολές του γαλουχήθηκαν μουσικά δεκάδες νέοι.

Ανέπτυξε πολλές γνωριμίες και οικογενειακές σχέσεις με ανθρώπους της μουσικής (τύγχανε της εκτίμησης και της φιλίας μεγάλων συνθετών όπως ο Γ. Χατζηνάσιος, ο Σπανός κ.α.).

Πηγή: trikalavoice.gr