Αντώνης Λουδάρος: Έριξε τα «καρφιά» του για το J2US - «Για τη φωνή διαγωνιζόμαστε όχι για το στιλ»

Τα είπε έξω από τα δόντια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αντώνης Λουδάρος: Έριξε τα «καρφιά» του για το J2US - «Για τη φωνή διαγωνιζόμαστε όχι για το στιλ»

Ο Αντώνης Λουδάρος ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό και δε δίστασε να ρίξει τα «καρφιά» του για το J2US ξεκαθαρίζοντας πως οι παίκτες διαγωνίζονται για την φωνή τους και όχι για το στιλ που παρουσιάζουν στην κριτική επιτροπή.

Η αποχώρηση της Παρθένας Χοροζίδου και του Χρήστου Χολίδη δεν πέρασε απαρατήρητη και έτσι ο αγαπημένος ηθοποιός σχολίασε τα όσα συμβαίνουν στο δημοφιλές show.

Μεταξύ άλλων είπε πως δεν θεωρεί απίθανο το να αποχωρήσει από το J2US αυτό το Σάββατο καθώς όλα είναι στον αέρα και η μία ανατροπή συμβαίνει μετά την άλλη. Δείτε εδώ και τα «καρφιά» που έριξε η Έφη Σαρρή για τη Δέσποινα Βανδή.

Αυτά είπε ο Αντώνης Λουδάρος για το J2US

«Στεναχωρήθηκα πολύ που αποχώρισαν η Παρθένα Χοροζίδου και ο Χρήστος Χολίδης. Θεωρώ ότι ήταν πολύ καλοί. Ήταν σοκαριστικό. Είναι ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού ενδιαφέροντος που έχει να κάνει με τη φωνητική απόδοση. Βεβαίως είναι ένα τηλεοπτικό show και θέλει και εικόνα. Δεν μου φάνηκε εμένα τόσο αντιαισθητικό.

Θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς αυτή την αποχώρηση και άδικη. Έχουν υπέροχη φωνή και οι δύο. Τα παιδιά πήραν υψηλούς βαθμούς από την επιτροπή αλλά δεν τους ψήφισε ο κόσμος. Ο Χρήστος είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και εξαιρετικός τραγουδιστής.

Το ότι έβαλαν 10 στον Τρύφωνα το πήρα σαν πλάκα. Από αυτά που άκουσα δουλεύει τηλεφωνικά με την Έφη Σαρρή. Το είπαν οι ίδιοι. Αν είναι τέτοια η εξέλιξή του κι εγώ του βάζω 10. Νομίζω ότι και η Μαρία Μπακοδήμου το έκανε χιουμοριστικά και του έβαλε 10.

Εγώ δεν αποκλείω να φύγω και το Σάββατο. Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Εμείς κριθήκαμε για την εμφάνισή μας και το πώς στήθηκε. Αυτό δεν ήταν στο χέρι μας. Υπάρχουν ενδυματολόγοι. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε σε καραντίνα και δεν μπορούμε να έχουμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι.

Είναι μια πολύ μεγάλη παραγωγή. Θέλω να πω ότι νιώθω ευγνώμων που είμαι σε ένα τόσο μεγάλο show στην τηλεόραση. Περνάω καλά, παιχνίδι είναι.

Μου σχολίασαν στην τελευταία εμφάνιση ότι τα ρούχα δεν ήταν καλά. Έρχονται κάποια ρούχα και προσπαθούμε να διαλέξουμε τα καλύτερα. Δεν ήξερα ότι διαγωνίζομαι στο “Style me up”, διαγωνίζομαι για τη φωνή. Δεν θέλω να πάω εκεί και να κάνω τσαμπουκάδες.

Είναι ένα παιχνίδι ανατροπών. Σημασία έχει το σύνολο. Ο Νίκος Κοκλώνης για να είπε ότι θεωρεί φαβορί την Ζόζεφιν, κάτι θα ξέρει. Θα κριθώ από ένα σύνολο πραγμάτων. Το τραγούδι δεν το διάλεξα εγώ, το διάλεξε η παραγωγή», είπε ο Αντώνης Λουδάρος.

Παρθένα Χοροζίδου: Σοκαρισμένη μετά την αποχώρηση της από το J2US - "Δεν περίμενα να..."

Η Παρθένα Χοροζίδου μετά την αποχώρηση της από το J2US όπου ήταν ζευγάρι με τον Χρήστο Χολίδη, μίλησε στην κάμερα του Έλα Χαμογέλα μαζί με τον τραγουδιστή.και αποκάλυψε πως δεν περίμενε να φύγει τόσο νωρίς!

«Εγώ σοκαρίστηκα, να σας πω την αλήθεια, δεν περίμενα να φύγουμε τόσο νωρίς αλλά και τι να κάνουμε… Εντάξει, τώρα… Ξέρω πως γνώρισα έναν υπέροχο άνθρωπο, είμαι πολύ υπερήφανη που τον θεωρώ φίλο μου πια και με έχει προστατεύσει πάρα πολλές φορές. Αισθάνομαι ότι αφήσαμε τέσσερα πολύ ωραία τραγούδια πίσω μας, αν είχαμε χρόνο θα αφήναμε άλλα τόσα πίσω μας και είναι άνδρας με όλα τα γράμματα κεφαλαία Χρήστο μου. Σε παραδέχομαι πάρα πολύ».

«Όταν βρισκόμασταν με τον Γιώργο Θεοφάνους συζητούσαμε πάντα τι μπορούμε να πούμε, τι θέλουμε να αφήσουμε πίσω και επιλέγαμε ένα κομμάτι που αισθανόμασταν άνετα και όμορφα. Δεν μου επέβαλε ποτέ η παραγωγή ποιο τραγούδι θα πούμε» πρόσθεσε, με τη σειρά του, ο Χρήστος Χολίδης. Δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές από το χθεσινοβραδινό show.