Συγκινημένος ο Νίκος Μουτσινάς - Η παρέμβαση στο Καλό Μεσημεράκι που τον «λύγισε»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκινημένος ο Νίκος Μουτσινάς - Η παρέμβαση στο Καλό Μεσημεράκι που τον «λύγισε»

Μια τηλεφωνική παρέμβαση είχε σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς, στον αέρα της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι, η οποία τον έκανε να «λυγίσει» και συγκινήθηκε.

Συγκεκριμένα, τον κάλεσε ο Γιώργος Παπαδάκης για να τον ευχαριστήσει για το χριστουγεννιάτικο δέντρο που του έστειλε στο πλατό.

«Σ΄ ευχαριστώ πάρα πολύ αγόρι μου. Θέλω σε παρακαλώ πάρα πολύ εκ μέρους της Φαίης Σκορδά, θέλει ένα δέντρο. Θέλει ένα δέντρο το Ρουκ Ζουκ, ένα δέντρο η Μπεκατώρου. Γεια σου ρε Νίκο, εγώ ευχαριστώ και για το δέντρο και για τις ώρες όταν είμαι ξύπνιος γιατί εμείς έχουμε μια διαφορά, εσύ κοιμάσαι πρωί, εγώ μεσημέρι.

Θα έρθω εκεί γιατί είσαι ανατρεπτικός, υπέροχος και νομίζω κάνεις καταπληκτική δουλειά. Είναι εντελώς διαφορετική, δεν είναι μια από τα ίδια. Γι’ αυτό σου λέω μοιάζουμε», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Συντετριμμένος ο Νίκος Μουτσινάς - «Σήμερα πέθανε...»

Μια ανάρτηση - προειδοποίηση έκανε ο Νίκος Μουτσινάς στο λογαριασμό του στο Instagram η οποία αναφέρει πως υπάρχουν φόλες στο Άλσος της Συγγρού και ήδη ένα σκυλάκι πέθανε, με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να είναι συντετριμμένος, καθώς λατρεύει τα ζώα.

Ο ίδιος στο σπίτι του έχει τρία κατοικίδια τα οποία έχει και σαν παιδιά του. Δυο σκυλάκια και μια γάτα που είναι και η συντροφιά του, ειδικά τώρα την περίοδο της καραντίνας.

Χθες λοιπόν, ο Νίκος Μουτσινάς έκανε την εν λόγω ανάρτηση με σκοπό να προειδοποιήσει τους διαδικτυακούς του φίλους να είναι προσεκτικοί για να μην χάσει κανένα άλλο σκυλάκι τη ζωή του.

«Στο Άλσος Συγγρού έχουν τοποθετήσει φόλες. Σήμερα πέθανε ένα σκυλί και ένα άλλο είναι στα επείγοντα. Ενημερώστε».

Τι συνέβη ωστόσο πριν λίγες ημέρες και ο Νίκος Μουτσινάς επισκέφθηκε τον γιατρό του;

Νίκος Μουτσινάς ανάρτηση instagram για φόλες