Δεν φαντάζεστε τι συμβούλεψε τον Χατζηδάκη ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στον αέρα του Love It

Και όμως το έκανε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δεν φαντάζεστε τι συμβούλεψε τον Χατζηδάκη ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στον αέρα του Love It

Στον αέρα του Love it βγήκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μέσω skype το πρωί της Τρίτης και μίλησε, μέσα σε όλα, για τον ρόλο του ως μπαμπάς. Δεν δίστασε, βέβαια, να δώσει τις συμβουλές του και στον Παναγιώτη Χατζηδάκη.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο που πρωταγωνιστεί και για την επιτυχία που έχει λάβει καθώς και για την έως τώρα εμπειρία του στον ρόλο του πατέρα.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είπε χαρακτηριστικά: «Δεν τον βλέπω σαν ρόλο, είναι η ζωή η ίδια. Οι ρόλοι τελειώνουν εκεί οπού κλείνει η αυλαία και τελειώνει το γύρισμα και μετά είναι η ζωή και μόνο»

Παράλληλα, δεν δίστασε να δώσει τις συμβουλές του και στον Παναγιώτη Χατζηδάκη, ο οποίος περιμένει το πρώτο του παιδί και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

«Είμαι πολύ νέος μπαμπάς αλλά το μόνο που μπορώ λέω και τονίζω πολλές φορές είναι να μπεις στη διαδικασία να ακούσεις το παιδί σου, ειδικά όταν δεν μπορεί να εκφραστεί με λέξεις. Το μόνο μικρό άγχος ήταν στην αρχή πώς θα το πιάσω, πώς θα το κάνω μπάνιο, πώς θα το ταΐσω. Ως μπαμπάς να μπεις στη μάχη, να συμμετέχεις» είπε ο ηθοποιός.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Έτσι θα ονομάσουν τον γιο τους

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη, ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz, διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους καθώς πριν τρεις μήνες καλωσόρισαν τον γιο τους, του οποίου μόλις ανακοινώσανε το όνομα που θα του δώσουν.

Η Λένα Δροσάκη, μίλησε στην εφημερίδα Secret και την Σάσα Σταμάτη αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων: “Λέμε να τον βαφτίσουμε του χρόνου. Νονά θα είναι μία φίλη μου, ακόμα δεν έχουμε κανονίσει τίποτα. Θα του δώσουμε το όνομα του πατέρα του Αλέξανδρου, Αναστάσιος. Ο Αλέξανδρος είναι πολύ καλός μπαμπάς, τρυφερός και ασχολείται πολύ με το παιδί”. Δείτε την τρυφερή φωτογραφία του νεογέννητου μωρού τους!