Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η κίνηση μαθήτριας που «λύγισε» τον Τρύφωνα Σαμαρά

Μεγάλη η συγκίνηση του

Η κίνηση μαθήτριας που «λύγισε» τον Τρύφωνα Σαμαρά
News 24.11.2020 20:32
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι ένας από τους ανθρώπους που σπανίως βλέπουμε να είναι στεναχωρημένος ή νευριασμένος αλλά αντιθέτως αυτό που τον διακρίνει είναι η ευθυμία και το γέλιο του. Μια μαθήτρια, ωστόσο, έκανε κάτι και κατάφερε να τον «λυγίσει».

Ειδικότερα, μια μαθήτρια, η Μαρία, έγραψε μια έκθεση στην οποία αναφέρει πως όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει μια επιτυχημένη κομμώτρια σαν τον Τρύφωνα Σαμαρά.

«Μου αρέσουν τα χτενίσματα! Να ασχολούμαι με τα μαλλιά των άλλων! Θέλω να γίνω σαν τον Τρύφωνα Σαμαρά!» έγραψε η μικρή Μαρία.

Την συγκεκριμένη έκθεση δημοσίευσε στα stories του ο Τρύφωνας Σαμαράς και ήταν αρκετά συγκινημένος ενώ παράλληλα δεν δίστασε να «στολίσει» την Έφη Σαρρή στην τελευταία δήλωση του.

Διάβασε τι έγραψε στην έκθεση της παρακάτω:

Η έκθεση της μαθήτριας που «λύγισε» τον Τρύφωνα Σαμαρά

Τρύφωνας Σαμαράς: Συγκλονίζει για τον κορωνοϊό - "Λύγισα, κανένας δεν είναι άτρωτος"

Ο Τρύφωνας Σαμαράς έδωσε συνέντευξη στο Enjoy και μίλησε για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό. Αποκάλυψε πως φοβήθηκε πολύ και λύγισε.

Τρύφωνα, περαστικά. Να είσαι πάντα καλά. Νίκησες τον κορωνοϊό! Είσαι ένας από τους ανθρώπους που τα έβαλαν με τον αόρατο εχθρό και βγήκε νικητής. Πως ήταν αυτή η μάχη;

Καθ’ όλη την διάρκεια της πανδημίας από τον Μάρτιο και λίγο πριν που νοσήσω πίστευα ότι δεν θα κολλήσω ποτέ από τον Covid-19. Έτσι ένιωθα. Να όμως που κόλλησα… Κανείς δεν είναι άτρωτος και αυτός ο αόρατος εχθρός είναι εκεί έξω και αφορά όλη την ανθρωπότητα. Στην αρχή της ασθένειας είχα κρυάδες, έπειτα πονούσε αρκετά ο λαιμός μου, άρχισα να βήχω και μετά ήρθε και ο πυρετός και τα πρώτα δέκατα. Τέσσερις ημέρες είχα έντονες κομάρες, πόνους στα κόκαλα. Ένιωθα απίστευτη κούραση και εξάντληση. Ύστερα, και ευχαριστώ τον Θεό, άρχισα σιγά σιγά να συνέρχομαι . Επί 14 ημέρες μέρες έμεινα μέσα στο σπίτι, για να μην κολλήσω κανένα άνθρωπο.

Είσαι η χαρά της ζωής. Πώς ήταν η ψυχολογία σου ;

Με λες «χαρά της ζωής» και σ’ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Θέλω να σου πω ότι αυτές τις 14 ημέρες – γιατί δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί ο κορωνοϊός στο σώμα σου – φοβήθηκα πάρα πολύ και λύγισα και ανησύχησα. Δεν είχα καμία χαρά. Δεν ήξερα τι θα μου συμβεί. Όλη αυτή την περιπέτεια την περνάς μόνος. Ο πατέρας μου και ο αδερφός μου ζουν μόνιμα στο χωριό μας, στην Ποταμιά, και ευτυχώς, γιατί εκεί είναι λίγα τα σπίτια, είναι στην φύση και ξέρω ότι θα είναι καλά.

Γνωρίζω ότι ο αδερφός μου θα κάνει το καλύτερο για τον πατέρας μας. Την μητέρα μου την έχω χάσει και έχω μεγάλη αδυναμία του πατέρα μου. Επικοινωνούσα συχνά μαζί τους και με τους φίλους και τους συναδέλφους, αλλά και με την παραγωγή, οι οποίοι μου έδιναν δύναμη και κουράγιο. Ευτυχώς όλη αυτή την περιπέτεια την πέρασα εύκολα σε σχέση με τους συνανθρώπους μου που βρίσκονται στο νοσοκομείο και τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου γρήγορη ανάρρωση. Δείτε την ανακοίνωση του Τρύφωνα που έφερε τα πάνω κάτω στο J2US.

-Τι θυμάσαι από αυτήν την ασθένεια;

Τον έντονο βήχα. Έπαθα και κρίσεις πανικού. Είναι ανθρώπινο. Αλλά έκανα και την αυτοκριτική μου. Δεν φορούσα τόσο συχνά μάσκα. Για δες με τώρα. Δεν πάω πουθενά χωρίς την μάσκα. Τηρώ αποστάσεις, όλα τα μέτρα. Ο ιός αυτός είναι πολύ μεταδοτικός και για το καλό των συνανθρώπων μας απαγορεύεται να βγαίνουμε χωρίς μάσκα. Κάντε ό,τι σας λέει η Πολιτεία και ο ΕΟΔΥ, οι γιατροί μας. Δεν ξέρω, στην περσινή καραντίνα ήμουν πιο σωστός, βλέπαμε και όλα αυτά που γινόταν στην Ιταλία. Το καλοκαίρι όλοι ξεχαστήκαμε. Έτσι είναι το μυαλό, σβήνει τις άσχημες μνήμες. Αλλά δεν γίνεται να εφησυχάσουμε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πιάστηκαν κυριολεκτικά στα χέρια Τρύφωνας Σαμαράς - Έφη Σαρρή λίγο πριν το live του J2US

Έφη Σαρρή: Απαντά στον Τρύφωνα Σαμαρά - «Έκανα το λάθος να του εκμυστηρευτώ...»

Share