Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Κέλλυ Κελεκίδου: Το εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι του σπιτιού της

Για δείτε...

Κέλλυ Κελεκίδου: Το εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι του σπιτιού της
News 25.11.2020 08:02
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Η Κέλλυ Κελεκίδου όπως και πολλοί άλλοι στόλισε το σπίτι της μιας και τα Χριστούγεννα είναι σε ακριβώς ένα μήνα από τώρα.

Η τραγουδίστρια μοιράζεται στον προσωπικό της λογαριασμό με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές στιγμές από την καθημερινή της ζωή. Έτσι και τώρα μέσα στη καραντίνα δεν ξεχνά να ανεβάσει τις πιο σημαντικές της στιγμές.

Μια από αυτές ήταν και ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της. Η οικογένεια Κουρκούλη - Κελεκίδου μπήκε στο κλίμα τον γιορτών και με μια φωτογραφία ενημερωθήκαμε και εμείς. Η Κέλλυ Κελεκίδου μεταξύ άλλων, έκανε και μία αποκάλυψη για τον σύζυγό της, Νίκο Κουρκούλη, δείτε την εδώ.

κέλυ κελεκίδου χριστούγεννα σπίτι

Κέλλυ Κελεκίδου: Μιλά ανοιχτά για το φημολογούμενο χωρισμό της με τον Νίκο Κουρκούλη

Ανοιχτά για το φημολογούμενο χωρισμό της με τον Νίκο Κουρκούλη, μίλησε η Κέλλυ Κελεκίδου. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε όλα στο περιοδικό "Λοιπόν".

Αυτή είναι η αλήθεια για τον χωρισμό Νίκου Κουρκούλη - Κέλλυς Κελεκίδου

Υπήρξε ανατάραξη στις ισορροπίες του γάμου σου, που σ' έκανε να τρομάξεις;

Δεν είμαι ο άνθρωπος που φέρνω πανικό στη ζωή μου, θεωρώ, όμως, ότι, μετά από πάρα πολλά χρόνια, μπορεί να υπάρχουν και στιγμές που, ναι, αναταράσσεται κάποιες φορές η σχέση, αλλά μόνο έτσι μπορείς να χτίσεις πράγματα. Δεν είμαι άνθρωπος που λέω "πάντα", λέω πως, όταν υπάρχει σεβασμός κι εμπιστοσύνη, είναι κάποια βασικά συστατικά για να πιστεύει ότι η σχέση στο πέρασμα του χρόνου θα έχει πάρα πολύ μεγάλη διάρκεια. Το "πότε", το "αν" και το "ίσως" είναι στοιχεία που δεν τα βάζω μέσα, γιατί, όταν χρησιμοποιούμε λέξεις πολλές φορές καλλιεργούμε ένα περιβάλλον το οποίο ίσως δεν χρειάζεται.

Αναφέρεσαι στις δηλώσεις που είχες κάνει για τους τριγμούς στη σχέση σου με το σύζυγο σου;

Ποτέ δεν έχω δηλώσει τίποτα τέτοιο κι όσες φορές με ρωτούν, αν αυτό είναι κάτι που με πειράζει, έχω πει ότι δεν με ενοχλεί καθόλου. Όταν παίρνουμε αυτήν την τοξικότητα και χάνουμε το χρόνο μας σε ανούσια πράγματα, μετά διοχετεύεται κάπου αλλού. Είναι κάποιοι που κάποιες φορές μπορεί να το έγραψαν, αλλά δεν με πείραξε ποτέ.

Άρα, δεν υπήρχε ποτέ πρόβλημα στη σχέση σας με τον Νίκο, δεν φτάσατε ποτέ σε κάποιο όριο που χρειάστηκε να επαναπροσδιοριστείτε, ν' αποφασίσετε αν θα μείνετε μαζί ή όχι;

Όχι, ίσα ίσα, απλά ήταν κάτι που κάποιοι, κάποιες φορές, το χρησιμοποιούσαν κατά καιρούς. Στη σχέση, σαφέστατα, με το πέρασμα του χρόνου, μπορεί να υπάρχουν μέσα στην καθημερινότητα πράγματα, που πρέπει να αυτοβελτιώνεσαι, όπως κι ο απέναντι σου, αν αυτό σημαίνει ότι επαναπροσδιορίζει πράγματα, ναι, αλλά όχι να πεις «φεύγω», αν είναι να φύγεις... φεύγεις.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έτσι ευχήθηκε στην κόρη της η Κέλλυ Κελεκίδου για τα γενέθλια της - Το συγκινητικό βίντεο

Νίκος Κουρκούλης: Μιλά για τη μάχη με την κατάθλιψη - "Φαίνομαι ανοιχτός και κοινωνικός αλλά..."

Share