Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Με αυτόν τον ηθοποιό μοιάζει ο σύντροφος της Ναταλίας Γερμανού! Έγινε η αποκάλυψη!

Όλο το ρεπορτάζ

Με αυτόν τον ηθοποιό μοιάζει ο σύντροφος της Ναταλίας Γερμανού! Έγινε η αποκάλυψη!
News 25.11.2020 10:53
Από Youweekly Team

Η Ναταλία Γερμανού το τελευταίο καιρό όπως αποκάλυψε βρίσκεται σε σχέση και το Πρωινό, το πρωί της Τετάρτης έκανε την αποκάλυψη για την ταυτότητα του.

Η παρουσιάστρια όπως είχε δηλώσει στην εκπομπή του Τάκη Χατζή βρίσκεται σε σχέση αλλά την κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το Πρωινό με ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ ανέφερε πως το ζευγάρι γνωρίστηκε στα μέσα του 2019. Ο σύντροφός της, ο ποίος δεν θέλει να αποκαλύψει το όνομα όνομα του είναι στέλεχος στον χώρο των τηλεπικοινωνιών και είναι δύο χρόνια μικρότερος της Ναταλίας, 52 χρονών.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ ανέφερε πως είναι διαζευγμένος και πως έχουν μια πολύ ήρεμη. Η Ναταλία για πρώτη φορά θέλει να κρατήσει για τον εαυτό της αυτό το γεγονός στη ζωή της.

Μάλιστα το ρεπορτάζ ανέφερε πως ο σύντροφος μοιάζει πολύ με τον Γιώργο Νινιό!

γιώργος νινιός

Πριν από λίγο καιρό, η Ναταλία Γερμανού έκανε μία αποκάλυψη για το παρελθόν της μέσα από την εκπομπή της. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε πρώτη φορά για τον σύντροφό της: «Έχω σχέση! Είναι μικρότερός μου κατά...»

Η Ναταλία Γερμανού ήταν χθες καλεσμένη στην εκπομπή Direct και μεταξύ άλλων αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά για τον νέο της σύντροφο. Η παρουσιάστρια δε δίστασε να αποκαλύψει στον Τάκη Χατζή πως βρίσκεται σε σχέση με έναν κατά δύο χρόνια μικρότερο άνδρα.

Η επιτυχημένη παρουσιάστρια μίλησε για τους συντρόφους που είχε, για τον Φρέντυ Γερμανό καθώς και για τον νέο άνθρωπο που έχει μπει τον τελευταίο καιρό στη ζωή της.

Αυτά αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού για τον νέο της σύντροφο

«Μετά από αυτό που συνέβη στον Πέτρο δεν εύχομαι να παντρευτώ για το καλό των άλλων», είπε αρχικά όταν ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο του γάμου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον πατέρα της λέγοντας: «Ήθελα πάρα πολύ να γίνω ηθοποιός. Δε με άφηνε ο Φρέντυ. Δεν ήθελε. Μου είπε ότι θέλεις να κάνεις θα το κάνεις. Ηθοποιός θέλω να γίνω μου λέει ξέχνα το. Θα γίνεις μου λέει δημοσιογράφος…Πολύ δημοκρατικά».

Όσο για τη σχέση της, σχολίασε: «Έχει συμβεί πολλές φορές να είμαι με μικρότερους άνδρες. Δεν πίνω αίμα δεν είμαι ο δράκουλας αλλά έχει τύχει στις 10 σχέσεις που έχω κάνει στη ζωή μου οι μισές να είναι με μικρότερους άνδρες. Με τους άλλους μισούς, δεν ασχολήθηκε κανείς γιατί δεν έχει πλάκα.

Έχω μια σχέση. Είναι δυο χρόνια μικρότερος. Μα και το δυο πιάνεται; Είναι εκτός χώρου και δεν μπορώ να πω καμία άλλη λεπτομέρεια. Πιστεύω ότι κάθε μέρα ξυπνάς και μπορεί να συμβούν τα πάντα στη ζωή».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εξώδικο του Μάρκου Σεφερλή στη Ναταλία Γερμανού - Τι συνέβη;

Σε σχέση η Ναταλία Γερμανού - Ποιος είναι ο σύντροφός της;

Share