Συγκλονίζει ο γιατρός Μπέλλου - Μπέη για τον κορωνοϊό: "4 μήνες μετά μπορεί να..."

Αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκλονίζει ο γιατρός Μπέλλου - Μπέη για τον κορωνοϊό:

Πριν από λίγο καιρό η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στον αέρα του Happy Day ότι ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη νοσούν από κορωνοϊό! Σήμερα, το ζευγάρι, αφού ξεπέρασε την ασθένεια αυτή παραχώρησε μια άκρως αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό YOU και στην Κατερίνα Μπούσιου αποκαλύπτοντας πράγματα που δεν ξέραμε για την περιπέτειά τους, όπως και το τι τους είπε ο γιατρός τους.

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Μπέλλου και της Μαρίας Μπέη για τις ημέρες που νοσούσαν από κορωνοϊό

Πώς πέρασε όλο αυτό το διάστημα από τη στιγμή που διαγνωστήκατε θετικοί;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Τα είδαμε όλα! (γέλια) Τις δύο πρώτες μέρες εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα η Μαρία, εγώ δεν είχα τίποτα και στη συνέχεια κάναμε το τεστ που βγήκε θετικό. Όλες αυτές τις μέρες μείναμε κλεισμένοι μέσα στο σπίτι όπως ήταν φυσικό. Σ' εμένα πέρασε λίγο πιο ανώδυνα. 'Έκανα πυρετό δύο μέρες και αυτό ήταν όλο. Στη Μαρία κράτησε επτά με δέκα μέρες. Και οι δύο, όμως, όλο αυτό το διάστημα είχαμε και τα υπόλοιπα συμπτώματα. Μεγάλη κόπωση και απώλεια γεύσης και όσφρησης.

Τι αισθανόσουν Μαρία;

Μπορεί να αρρωστήσαμε και οι δύο αλλά τελικά εγώ το πέρασα πιο βαριά. Από την πρώτη μέρα που είχα τα συμπτώματα άρχισε να με πονάει όλο μου το σώμα και ειδικά η μέση μου. Δεν άντεχα από τον πόνο να κάθομαι ξαπλωμένη και κάθε λίγο σηκωνόμουν για να περπατήσω στο σπίτι. Τέντωνα τα πόδια μου και πονούσα, δεν ήξερα τι να κάνω. Αισθανόμουν πιασμένη παντού, σαν να είχα κάνει πρώτη μέρα γυμναστική μετά από δέκα χρόνια!

Είχατε κάποια εξήγηση για το πού κολλήσατε;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Με τη Μαρία όχι μόνο στην εκπομπή αλλά και σε όλες τις άλλες δραστηριότητες κυκλοφορούμε πάντα μαζί. Όταν εμφάνισε πρώτη τα συμπτώματα και εγώ δεν είχα τίποτα, κάναμε το τεστ και όταν βγήκε θετικό αρχίσαμε να σκεφτόμαστε τα μέρη που ήμασταν χώρια τις προηγούμενες μέρες. Καταλήξαμε ότι μάλλον εκείνη το κόλλησε όταν πήγε για κάποια ψώνια σε ένα εμπορικό κέντρο.

ΜΑΡΙΑ: Εγώ πρόσεχα πάρα πολύ πριν αρρωστήσω, ειδικά όταν έμπαινα σε καταστήματα που είχαν πολύ κόσμο. Φορούσα πάντα τη μάσκα μου και έβαζα συνέχεια αντισηπτικό στα χέρια μου. Υποψιάζομαι, χωρίς να είμαι σίγουρη, ότι μπορεί να κόλλησα από τα ρούχα που αγόρασα και τα δοκίμασα όταν τα έφερα στο σπίτι ή από τα χρήματα που μου έδωσαν από το ταμείο και δεν είχα προλάβει να καθαρίσω τα χέρια μου.

Φοβηθήκατε;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Δεν μπορώ να σου πω ότι δεν φοβηθήκαμε, ειδικά με όσα ακούμε να συμβαίνουν γύρω μας. Καθίσαμε για 15 μέρες στο σπίτι, τα ψώνια τα κάναμε με delivery, μαγειρεύαμε, προσπαθούσαμε να τρεφόμαστε υγιεινά, αλλά επειδή δεν είχαμε γεύση ό,τι και να τρώγαμε μας φαινόταν το ίδιο. Ήταν σχεδόν τρομακτικό, μόνο τις υφές καταλαβαίναμε, αν ήταν κάτι κρεμώδες, ή τραγανό. Για πλάκα μια μέρα είχα βάλει σε ένα pancake, ελιά, γραβιέρα, πραλίνα και το έφαγα! Δεν κατάλαβα τίποτε! (γέλια) 'O,τι χειρότερο για έναν σεφ να μην έχει γεύση.

Ο γιατρός σάς είπε ότι θα αποκατασταθεί πλήρως ο οργανισμός σας;

ΜΑΡΙΑ: Μας είπε ότι θα χρειαστεί να περάσει κάποιο διάστημα. Υπάρχουν ασθενείς που μετά από 4 μήνες έχουν αρχίσει να επανέρχονται στην κανονικότητα, ειδικά στη γεύση. Και αυτό είναι το χειρότερο για τη δική μας δουλειά!

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ