Με κορωνοϊό Μπέη - Μπέλλος: Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή στον αέρα του ALPHA

Ο λόγος που απουσιάζουν από την εκπομπή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με κορωνοϊό Μπέη - Μπέλλος: Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή στον αέρα του ALPHA

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στο Happy Day το πρωί της Πέμπτης τον λόγο που απουσιάζουν η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος. Δυστυχώς το ζευγάρι βρίσκεται σε καραντίνα καθώς νοσούν από κορωνοϊό.

Από την αρχή της σεζόν η Μαρία και ο Δημήτρης είχαν αναλάβει το κομμάτι της μαγειρικής στην εκπομπή του ALPHA και ήταν αρκετά επιτυχημένη η καινούργια αυτή άφιξη.

Πολλοί ήταν αυτοί που είχαν αναρωτηθεί τον λόγο απουσίας τους αλλά κανείς δεν φαντάστηκε ότι το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε θετικό στον ιό. Η Σταματίνα δήλωσε πως είναι και οι δύο καλά και πως βρίσκονται μαζί σε καραντίνα σπίτι τους. Το ζευγάρι βρέθηκα στα εγκαίνια του Dumbwaiter και όλοι τους κοιτούσαν!

Η παρουσιάστρια δήλωσε: «Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος απουσιάζουν όλη την εβδομάδα. Δεν απουσιάζουν τυχαία, αλλά έχουν επιβεβαιωθεί ως θετικά κρούσματα κορονοϊού. Η Μαρία και ο Δημήτρης έρχονται Δευτέρα με Πέμπτη στο Happy Day. Την Πέμπτη και την Παρασκευή βγήκαν να κάνουν τα τελευταία ψώνια που ήταν ανοικτή η αγορά. Η Μαρία άρχιζσε να μη νιώθει καλά την Κυριακή που ξύπνησε. Τη Δευτέρα το πρωί υπεβλήθησαν σε μοριακό τεστ, η Μαρία ήταν θετική. Ο Δημήτρης αρχικά δεν είχε τίποτα, αλλά προς Τετάρτη άρχιζε να εμφανίζει συμπτώματα. Θα μας τα πουν σε λίγο οι ίδιοι»

Κορωνοϊός: Θετικός ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βασίλης Σουρλής

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Βασίλης Σουρλής. Ο Σουρλής, που είχε κληθεί στην Εθνική ομάδα των Ελπίδων γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Instagram πως είναι θετικός στον κορωνοϊό.

«Ιδιαίτερη προσοχή προς όλα τα άτομα που συναναστράφηκα τις τελευταίες πέντε ημέρες. Μόλις βγήκα θετικός στον ιό covid-19», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το θετικό του δείγμα ανακοίνωσε και η ΕΠΟ καθώς ο ποδοσφαιριστής είχε κληθεί στην εθνική ομάδα Ελπίδων.

«Θετικός στον κορωνοϊό Covid-19 βρέθηκε ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελπίδων, η οποία προετοιμάζεται στην Αθήνα για τους αγώνες με την Τσεχία και τη Σκοτία. Ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε από την ομάδα, ενώ για τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής τηρείται η προβλεπόμενη διαδικασία. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Γκούμας δεν προτίθεται να καλέσει άλλον παίκτη στη θέση του αποχωρήσαντος», αναφέρει στην ανακοίνωσή της. 2752 τα χθεσινά κρούσματα και 43 θάνατοι στη χώρα!

Η Κέισι Μίζιου αποκάλυψε πως είναι θετική στον κορωνοϊό

Η πρώην παίκτρια και φιναλίστ του περσινού GNTM, Κέισι Μίζιου, ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης πώς είναι θετική στον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο βγήκε στον αέρα της εκπομπής Pop Up μέσω Skype και αποκάλυψε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και στους τηλεθεατές ότι νοσεί.

Η Κέισι δήλωσε πως κόλλησε τον ιό στην Αθήνα αλλά τα συμπτώματα άρχισαν να εμφανίζονται αφού είχε επιστρέψει στο σπίτι της στην Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, ανέφερε:

«Είμαι καλά. Είμαι σε καραντίνα στη Θεσσαλονίκη, όπως όλοι, αλλά δυστυχώς εγώ κόλλησα κορωνοϊό όσο βρισκόμουν στην Αθήνα και τα συμπτώματα μου βγήκαν εδώ στη Θεσσαλονίκη. Μετά έκανα το τεστ, βγήκε θετικό, αλλά τώρα είμαι πολύ καλύτερα κι έχουν περάσει σχεδόν 8 μέρες.

Πονούσαν τα κόκαλά μου σε υπερβολικό βαθμό, πονούσε το κεφάλι μου, δεν μπορούσα ούτε να σηκώσω το βλέμμα μου, αλλά πυρετό δεν ανέβασα, αλλά ήταν αυτός ο πόνος και το μπούκωμα». Θετικός βγήκε και ένας πασίγνωστος παρουσιαστής!

θετική στον κορωνοϊό η κέισι μίζιου