Όχι ένα αλλά δέκα δέντρα στόλισε ο Χριστόπουλος στο σπίτι του με την Άνιτα Μπράντ

Απίστευτος!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Όχι ένα αλλά δέκα δέντρα στόλισε ο Χριστόπουλος στο σπίτι του με την Άνιτα Μπράντ

Το απίστευτο έκανε ο Χάρης Χριστόπουλος αφού στόλισε στο σπίτι του όχι ένα ούτε δύο αλλά δέκα χριστουγεννιάτικα δέντρα για να ευχαριστήσει την γυναίκα του Ανίτα Μπράντ και τον γιό του.

Όπως έχουμε δει ολοένα και περισσότεροι διάσημοι Έλληνες δημοσιεύουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους για να μπουν στο κλίμα τον εορτών. Ο Χάρης Χριστόπουλος όμως, είναι τόσο ευτυχισμένος που φέτος έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς που στόλισε δέκα!

Εμένα ποτέ δεν με ενδιέφερε τόσο πολύ ο στολισμός του σπιτιού και το χριστουγεννιάτικο δέντρο, κάθε χρόνο η Αννουλα στόλιζε το δέντρο και για τους δυο μας.....
Φέτος μας ευλόγησε ο θεος, και είμαστε τρεις. Εχουμε το Χριστοπουλακι μας (αν και θα τα θυμάται μόνο από φωτογραφιες ) η Αννα μου είχε πει ποσό θα ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό για το μικρό. Εχθές λοιπόν τους έκανα έκπληξη και ξεκίνησα μόνος το στολισμό. Σήμερα έχω πολύ δουλειά να κάνω. Όταν είδε τα δένδρα η Αννα ξέσπασε σε κλάματα συγκίνησης Δείτε ακόμα το υπέροχο σπίτι του με την Ανίτα Μπραντ.

χάρης χριστόπουλος χριστούγεννα σπίτι

Χάρης Χριστόπουλος: Δηλώνει αθεράπευτα ρομαντικός και εξομολογείτε - "Ο λόγος που άργησα να κάνω παιδιά είναι γιατί..."

Ο Χάρης Χριστόπουλος έδωσε μια συνέντευξη στη Real News και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ποιος είναι ο λόγος που άργησε να κάνει οικογένεια και παιδιά.

Ο ίδιος δήλωσε: «Είμαι αθεράπευτα ρομαντικός άνθρωπος. Ο λόγος που άργησα να δημιουργήσω οικογένεια ήταν ο φόβος του χωρισμού. Είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν να γεράσει στο ίδιο μαξιλάρι με την γυναίκα της ζωής τους, και μόνο όταν έβρισα αυτή τη γυναίκα, τότε ήθελα να κάνω παιδί.

Όσο, βέβαια, μπορείς να είσαι σίγουρος για κάτι τέτοιο, όμως, καθώς περνούν τα χρόνια και μετριάζεται ο ενθουσιασμός της νεότητας , είσαι σίγουρα πιο κατασταλαγμένος για τις αποφάσεις σου. Είμαι απόλυτα έτοιμος, και εγώ και η Αννίτα, για ένα ακόμα παιδί. Το θέλουμε πολύ.»

Για τον χώρο της τηλεόρασης ανέφερε: «Έχω προτάσεις κάθε φορά που ετοιμάζεται κάποιο κόνσεπτ σχετικό με την μόδα. Η πραγματική μόδα δεν έχει καμία σχέση με αυτά που βλέπουμε τηλεοπτικά. Όλα γίνονται σε τηλεοπτικό επίπεδο για να υπάρχει μία δόση ριάλιτι, ώστε να ιντριγκάρεται ο τηλεθεατής και να συμμετέχει συναισθηματικά. Δεν είναι αυτοσκοπός μου η προβολή. Υπάρχουν άνθρωποι που ζούνε μέσα από αυτό.»