The Bachelor: Ο Βασιλάκος έριξε "άκυρο" μέχρι και στην Νικόλ για χάρη άλλης παίκτριας - Εμμονές στη βίλα

Όσα θα δούμε απόψε το βράδυ στον ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor: Ο Βασιλάκος έριξε

Στο σημερινό 25/11 επεισόδιο του The Bachelor, θα δούμε τον Παναγιώτη Βασιλάκος να ρίχνει "άκυρο" μέχρι και στην Νικόλ για χάρη άλλης παίκτριας με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν ζήλιες και εμμονές μέσα στη βίλα.

Συγκεκριμένα, θα δούμε την Νικόλ να διαβάζει ένα γράμμα, στο οποίο ο bachelor ανακοινώνει το όνομα της πρώτης κοπέλας με την οποία θα συγκατοικήσει.

Αυτή λοιπόν είναι η Βίβιαν και με το που το ακούσει αυτό η πρώη θα γίνει έξαλλη με αποτέλεσμα να σκίσει την κάρτα.

«Έσκισα την κάρτα για να μη βλέπω καν το όνομά γραμμένο, λέει η Νικόλ, με τη Βίβιαν να απαντά: «Δείχνει για μία ακόμη φορά πόσο μικροπρεπής είναι, πόσο ζηλεύει και πόσο εμμονική έχει γίνει μαζί μου».

Ωστόσο, ροζ σκάνδαλο έχει δημιουργηθεί με παίκτρια του Bachelor. Ερασιτεχνικό βίντεο της στην δημοσιότητα.

Χαμός μετά το τέλος του Bachelor - Ο Βασιλάκος χώρισε την Νικόλ και τα έφτιαξε με άλλη παίκτρια

Τι κι αν δείχνει να είναι τρελός για τη νικήτρια, τι κι αν οι δυο τους πήγαν ήδη μαζί ταξίδι, ο Παναγιώτης Βασιλάκος τη χώρισε μετά το τέλος του The Bachelor και δε δίστασε να τα φτιάξει με μία άλλη παίκτρια, η οποία είχε αποχωρήσει από το ριάλιτι πριν από μερικές εβδομάδες.

Σύμφωνα με τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει, ο Παναγιώτης Βασιλάκος επιλέγει να συνεχίσει τη ζωή του μετά το τέλος του ριάλιτι με τη Νικολέττα.

Μάλιστα, ο φακός τους έπιασε στο πρώτο τους κοινό ταξίδι - δείτε εδώ τις φωτογραφίες. Ωστόσο εδώ και λίγες μέρες έχει γίνει γνωστό πως ο Bachelor χώρισε ξανά και πως δεν είναι πλέον μαζί με την Νικολέττα αφού όπως δείχνουν όλα, η σχέση τους δεν μπόρεσε να κρατήσει μετά το τέλος του ριάλιτι.

Με αυτή τα φτιάχνει ο Βασιλάκος αφού χωρίζει τη νικήτρια του The Bachelor

Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ο Βασιλάκος αφού χωρίζει την Νικολέττα, βρίσκει στην ευκαιρία να πέσει στην αγκαλιά μίας άλλης παίκτριας η οποία του είχε ξυπνήσει τα αισθήματα μέσα στο παιχνίδι ωστόσο δεν πρόλαβε να το εκφράσει καθώς έφυγε κάπως νωρίς.

Ο λόγος για την Μαρίνα που ήταν και η μοναδική παίκτρια που μέχρι στιγμής αποχώρησε οικειοθελώς. Οι δυο τους τα έφτιαξαν λίγο καιρό αφού ο Βασιλάκος έδωσε τέλος στη σχέση του με την Νικολέττα.