Απίστευτη αποκάλυψη από τον Σταρόβα - «Η σύντροφός μου φρόντισα να πάρει 10 κιλά όταν με...»

Η σπάνια εξομολόγηση για τη σχέση του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίστευτη αποκάλυψη από τον Σταρόβα - «Η σύντροφός μου φρόντισα να πάρει 10 κιλά όταν με...»

Στο «Direct» με τον Τάκη Χατζή το βράδυ της Τετάρτης θα βρεθεί καλεσμένος ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος μεταξύ άλλων θα μιλήσει για τη σύντροφό του, Άννα Σταθάκη, που είναι γυμνάστρια.

«Είσαι μαζί με μια γυμνάστρια, την Άννα Σταθάκη. Πως μια γυναίκα σαν και αυτή ερωτεύεται εσένα;» ήταν η ερώτηση του παρουσιαστή με τον καλλιτέχνη να απαντάει: «Θα πω άβυσσος η ψυχή της γυναίκας και λάστιχο η συνείδησή της».

Στην ερώτηση για το τι γυναίκες του αρέσουν ο Δημήτρης Σταρόβας είπε «Εγώ δε μπορώ την κουκλίστικη ομορφιά. Δε μπορώ τα γυμνασμένα γυναίκεια σώματα. Η σύντροφός μου φρόντισα να πάρει 10 κιλά όταν με γνώρισε. Είναι γυμνάστρια αλλά δεν κοπανιέται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κάνει σε παιδάκια. Δεν είναι φέτες. Για μένα αυτό αποβάλλει όλη τη θηλυκότητα. Δηλαδή έτσι και δω γυναίκα με φλέβες, μπράτσα και κοιλιακούς δε μπορώ».

Πως ήταν ωστόσο ο Δημήτρης Σταρόβας πριν πολλά χρόνια και συγκεκριμένα στην ηλικία των 26 ετών;

Δημήτρης Σταρόβας: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για τα κιλά του - «Έβλεπα ότι απήγαγαν την κόρη μου και δεν...»

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη για τα κιλά του έκανε ο αγαπημένος Δημήτρης Σταρόβας, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Μεσάνυχτα, της Ελεονώρας Μελέτη. Ο ίδιος αναφέρθηκε στους εφιάλτες που βλέπει, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα του. Τι είπε για την κόρη του;

«Μέχρι τα 35 ήμουν λίγα κιλά. Μετά δε ξέρω τι άλλαξε. Από το 90’ και μετά άρχισα και έβαζα κιλά. Την πάτησα γιατί κάναμε ένα στούντιο και από κει που έτρεχα στα βουνά, καθόμουν 15 ώρες σε μια καρέκλα. Έφερναν πίτσες και σιγά-σιγά...

Δημήτρης Σταρόβας κιλά αποκάλυψη

Δεν έχω μπει σε διαδικασία να κάνω δίαιτα, αλλά πρέπει. Αρχίζω και έχω λειτουργικά προβλήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα. Μειώνονται οι αντοχές μου. Βλέπω εφιάλτες που έχουν σχέση με το βάρος μου. Έβλεπα εφιάλτες ότι απήγαγαν την κόρη μου και δεν μπορούσα να τη σώσω. Ξυπνούσα σε κάτι ενοχές. Τρώω ακατάστατες ώρες και δεν κινούμαι» ανέφερε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Να σημειώσουμε πως ο Δημήτρης Σταρόβας εξομολογήθηκε τα πάντα σε πρόσφατη συνέντευξή του για μερικές δύσκολες στιγμές που πέρασε."Πέρασα μία περίοδο που πήγαινα πολύ συχνά στο καζίνο. Είχα πάθει αυτή την αρρώστια", δήλωσε μεταξύ άλλων. Δείτε εδώ.